Hae tästä blogista

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Vuokrataan huoneisto parnusta

Poistunut vuokrailmoitusTulbi 4 Parnu, Oikotie. Uus-Parnu, vuokraaparnusta. com. Asunnot Parnu - only-apartments. com.


Kesaasunto Parnusta A fuc&%ng bad idea, Todellinen Tallinna. Booking. com: Seedri Apartments, Parnu, Viro - 30 Asiakasarviot.


Kohde ei ole enaa vuokrattavana Oikotiella. Ilmoitus on ollut Oikotiella aikavalilla 24082011 - 15092014 Sijainti, Tulbi 4, Parnu. Pinta-ala, 49 m. Kerros, 22. 14 Joulukuu 2013 Viestien mesitsi on tama: "Haluamme vuokrata Parnusta asunnon viikoksi tai pariksi tai ehka kokonaisksi kuukaudeksi ensi kesana. mista etsia. Seedri Apartments sijaitsee Parnun keskustassa, 5 minuutin kavelymatkan paassa rannalta ja vanhastakaupungista. Wi-Fi on kaytettavissa Valitse tama huoneistoItsepalvelu, johon sisaltyy tarvittavat mukavuudet. Polkupyoranvuokraus.


LOMALLE PARNUUN vuokrataan karusselli yksio parnu - Loma-Parnu


Talo sijaitsee Parnun Konserttitalon ja Port Arthurin ostoskeskuksen vieressa, mukavasti irrallaan Huoneistossa on yhteensa 4 vuodepaikkaa: makuuhuoneessa parivuode, Asuntoja vuokrataan myos pidemmaksi aikaa, kysy hintaa!. Loyda majoitusta Parnu. Parhaat asunnot parhaaseen hintaan Vuokraa majoitus ·. Katso suosikit (). Ota yhteytta Katso huoneistoja Parnussa. Lisatietoja.


Vuokrataan loma-asuntoja Parnussa


Hyvia hotelleja ja kaupunginosia yopymiseen, Parnu. Parnu Majoitus: Parnu vuokramokit ja huvilat. Talo sijaitsee 10-minuutin kavelymatkan paassa Parnu joen rannasta. Parnu Majoitus tarjoaa huviloita ja lomamokkeja vuokralle Parnun kylpylakaupungissa.

Millaisia kokemuksia perhelomasta Viroon - Sana vapaa. Nain loydat kesamokin tai loma-asunnon Parnusta - Rantapallo. fi.


Lomamokit -, - Lomaovi. fi - Parnu vee eesti.


Parnu Loma-asunnot alkaen 28 €/yo - KAYAK


Virolaisen sananlaskun mukaan ystavat tapaavat kesalla Parnussa. etsiessa kannattaa ottaa huomioon, etta osa omistajista vuokraa asuntojaan useiden eri. Mika hotelli Parnussa kannattaa valita ja milta alueelta Ympari Parnun, yleensa rannan lahettyvilla, on runsaasti asuntoja, joita vuokrataan kesaisin ja joskus. Vuokramokki "Parnu vee eesti". Nauti kauniista ja kulttuuririkkaasta Parnun kylpylakaupungista. PARNUSSA on kaytossa koko huoneisto (30-50 m2, 1-5 henk).