Hae tästä blogista

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kanava 6 ei nay

KTV ja kanavapaketit - Lounea. Jim-kanava ei nay! - DVD Plaza. Usein kysytyt kysymykset watsonista - Blue Lake Communications Oy.


HD-digiboksi - Canal Digital. Viestintavirasto - Antenni-tv:n hairiot.


6) Varmista, etta digiboksi on ehja, esimerkiksi kokeilemalla toimiiko laite Mikali kuva ei edella mainituista toimenpiteista huolimatta nay, ota yhteytta. 6 2 2 Asennus. 3 3 Vastaanottimen kayttaminen. Kanavien vaihtaminen. Kanavia voi. Jos kuvaa ei vielakaan nay tai laatu ei ole tyydyttava, siirry toiseen. Jos televisiokuva ei nay tai kuvassa on hairioita, saattaa vika olla joko Varmista etta kanava, jota yritat katsoa, on varmasti tarjolla lahetinasemalla, jonne.


Elisa viihde, sivu 106, MuroBBS


Ongelmana on, etta Jim-kanavan kuva ei nay. Kanavahaut on tehty pari-kolme kertaa uudelleen, mutta ei apua. 18.05.2010, 14:23 #6. Watsonin ohjelmaoppaassa ei nay edellisten paivien ohjelmat, vaikka olen 6 kanavaa, 9,90€kk) tai TV-Mix - kanavapaketista (valitse 8 kanavaa, 24,90€/kk).


Humax F4-FTA Finnish user guide 010705-v1.8.qxp


Ohjeita, Booxtv. fi. Tallentava HD-digiboksi seka kaapeli - etta - HD Thunder. 6 CAM. CI+ moduulipaikka. Lue lisaa www. hdthunder. fi. 4. 6. 3. - painiketta. Mikali kanavanhakutoiminto ei loytanyt mitaan kanavia, varmista vastaanottimesi.

Tv kanavat eivat nay - Pakkotoisto. com. Rintamamiestalo. fi • katso viestiketjua - Ylen kanavat ei nay.


Miksi nakyy vaan ylen kanavat - KonsoliFIN.


Televisio ei nay kunnolla - mokki-TV nakymaan, neptunet


Ylenkanavat nakyivat aiemmin, mutta nyt yhtakkia ei ollenkaan. Mutta sitten joku viikko taman jalkeen ylenkanavat alkoivat patkia ja nyt eivat nay ollenkaan. Muut siis Kirjoittaja Hanttis paivamaara Ti Syys 29, 2009 6:59. Mikali ongelmaan ei loydy ratkaisua nailta sivuilta, niin ota yhteytta tayttamalla kaavake Ota yhteytta - sivulla. Ongelmatilanteet. Yleisia kysymyksia. Ohjeita. 22 Lokakuu 2011 Uuteen paikkaan muuttaessa, tv ei suostu nayttamaan enaa kuin ylen kanavia: mad: Tv:ssa on sisaanrakennttu Kanavat olen hakenut 5-6 kertaa uudelleen eika auta. Enka usko etta koko muulla taloyhtiolla ei nay tv.