Hae tästä blogista

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Rappaus ja maalaus

Tiilitalon maalaus/rappaus - Kaksplus. Rintamamiestalo. fi • katso viestiketjua - Sokkelin rappaus ja. Rappauskymppi, rappaus, tasoitetyot, maalaus - Etusivu.


Tampereen Rappauspalvelu - rappaus, pinnoitus, maalaus - Etusivu. Puharisen Maalaus - ja Rakennusliike Oy: Maalaus, Tasoitus.


Onko kukaan maalannut tai tehnyt rappausta tai jotain vastaavaa vanhaan tiilitaloon Meilla tammoinen 70-luvun punatiilitalo joka ei mitenkaan. Tampereen Rappauspalvelu Oy suorittaa rakennusten rappaus-, maalaus ja pinnoitustoita. Meilta myos kattavat remontointi-, saneeraus - ja rakennuspalvelut. Maalaustyot, tasoitustyot, rappaustyot ja kaikki muut rakennus - ja remonttipalvelut Helsinki Espoo Vantaa paakaupunkiseutu. Julkisivut, Parvekkeet, Katot.


Rappaus - Etela-Suomen Maalaus ja Kiinteistotyo Oy


Kyse on rmt talon 90 - luvulla rakennetun lisasiiven sokkelista. En tieda milla maalilla se on kasitelty. Tarkoitus olisi rapata ja maalata se. Rappauskymppi Oy. Paakaupunkiseudulla toimivan yrityksemme paaasiallinen toimenkuva on tasoite ja rappaustyot. Sisatasoite/maalaustoista omaamme.


Sokkelin tasoitus ja maalaus - Weber


Referenssit - Hameen monirappaus Oy. Pinnoitus-Pekka Oy: Maalaus, rappaus, julkisivu, Kuopio, Pohjois. Pinnoitus-Pekka kunnostaa julkisivut koko Pohjois-Savon alueella Kuopiosta lahtien. Samalla teemme myos sisapintojen maalaus-, rappaus - ja tasoitetyot.

Referenssit, Teuvo Jarvenpaa Oy. 163 RAPPAUSTYOOHJEET 3.4.2013 - Fescon.


Rappaukset, seinien rappaus, konerappaus, Puhalluskaksikko Oy.


VS:n Rappaus ja Maalaus Oy, TURKU - Yritysopas


3. Huhtikuu 2013 vaurioitunut rappaus poistetaan piikkaamalla, hiekkapuhaltamalla tai jyrsimalla, tai maalaustyon aloitusta tehdaan koerappaus-maalaus. (Julkisivun rappaus). KIINTEISTO OY KANTA-SARVIS Hatanpaankatu 3 ( Pilareiden hiekkapuhallus, pesu, betonipaikkaus ja maalaus). LENTAVANNIEMEN. Seinien rappaus. Seinien maalaus ja entisointi. Maalien ja vanhan pinnan poisto ja putsaus. Tutustu referenssikohteisiimme! Kun haluat hyvaa jalkea ja.