Hae tästä blogista

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Mokkivuokrausta lammi

Aurinkoranta - Mokkilomaa parhaimmillaan, haajuhlia kauneimmillaan. Rantalan lomamokit, vuokramokki jarven rannalla Hartolassa. Mokki - ja maatilamajoitus - Visit Pieksamaki.


Loma-asunnot, Forssan Kiinteistokauppiaat Oy. Rantatupa - Askon ja Maijan maatilamajoitus.


Mokki - ja huvilavalikoimastamme loytyy oma suosikki jokaiselle. Marja rakastaa Ranta avautuu etela-lounaaseen ja on siksi lammin ja aurinkoinen. Kylmat. Tama mokki ei ole tyoleiri, tule tanne rauhoittumaan. Suurien jarvien Autotallirakennus 75 m, jossa lammin tila 15 m, autotalli ja autokatos, rakennettu 2003. Sahkot/sahkolammitys. Oma kaivo. Sauna (puu). Kylmalammin vesi. WC 2 kpl. Avotakka. Sahkoliesi uunilla Kotiranta mokki on peruskorjattu maaliskuussa v.


Myytavat loma-asunnot - Jokakoti. fi


Tervetuloa Rantalan Lomamokeille - vuokraa mokki Hartolasta! Lumi on Niin se kesa taas vierahti ja olikin varsin lammin ja aurinkoinen. Kiitos kaikille vieraille. Kesaasuttava 4 hengen mokki Polkonjarven rannalla, Virtasalmelta Jokaisessa mokissa sahkolammitys, sisa-wc, lammin ja kylma vesijohtovesi, mikro.


Tapsanmokit. com - Kuikan mokki


Mokkivuokraus, Alihankkija Oy. Www. hameenlinna. fi - Lepaanranta. Iso mokki NESTORI wc ja suihku (kaynti ulkoterassin kautta). minikeittio: liesi, jaakaappi, tiskiallas ja lammin vesi, mikro, pari kattilaa ja astioita jonkin verran.

Mokki: Akaslompolo, Kaulavaara, LINTUKOTO - Yllaksen mokit. Vuokramokit Lohjalla ja lahialueilla - Lohjan.


Vihti - Elamyspalvelut ja aktiviteetit.


Majoitus, VisitTaivalkoski


Vuokrattavana lammen rannalla mokki 45m2. Pihalla aitassa lisaa makuutilaa 35m2. Viikkovuokraus. Mokki on savuton, jossa lammitys, sahkot ja juokseva vesi Sahkovalo, sahkohella, jaakaappi ja pakastin, lattialammitys, varaava takka, kylma ja lammin vesijohto, suihku, wc, erillinen sisa-wc, mikroaaltouuni, tv, radio. Kauttamme myos mokkivuokrausta Nuuksiossa. Tule viettamaan mokkikokous Nuuksiossa hirsihuvilassa lammen rannalla. Viihtyisat hirsimokit rauhallisessa ja.