Hae tästä blogista

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Suihku flunssa

Mita keinoja flunssan nujertamiseen, Jatkoajan keskustelupalsta. Flunssa ja yska - Itsehoitoapteekki. FLUNSSA ELI NUHAKUUME.


ITSEHOITO-OPAS - Sodankylan kunta. Siperia parantaa - City.


19. Heinakuu 2008 Karkottiko mummo flunssan sivelemalla sinappia kainaloon ja lukemalla. tyomatkan jalkeen kayn suihkussa pesemassa hien pois ja laitan. Flunssa on lyhytaikainen ja itsestaan paraneva ylahengitysteiden virusperainen Suihku muutaman kerran viikossa riittaa tai harkiten paivittain. Huolehdi. 18 Helmikuu 2005 Viikottain avantoon, kylmaan suihkuun ja bikineissa lenkille “Ihmisen kylmaan Kylmasta eivat pida flunssa, keuhkot, raajat, iho tai sydan.


Silman laserleikkaus - Mehilainen


Nasolin Nozoil on oljypohjainen sumute. Oljy tulee pullosta ohuena suihkuna, ei hienojakoisena suihkepilvena. Kayta painaessasi suojaa, esim. talouspaperia. Flunssaan ei ole paranemista nopeuttavaa hoitoa, mutta oireita voidaan Kotona yskaa voi helpottaa vesihoyrylla. suihku, ilmankostutin, ei koskaan kuumalla.


Korvatulehdus: Terveyskirjasto


Pari astetta etelaan: Kylma suihku. Kuinkas muutenkaa.: Flunssa on saatanan katyri. 22 Maaliskuu 2014 Aloon paivan valjetes miettimahan jotta koska olisin kayny suihkus viimmeen ei muistunu mieleen eksaktia paivaa ja haistoon kainaloa.

Vauva flunssassa!, Ellit keskustelu. Flunssan torjunta - luento yrteista, vitamiineista ja elamantavoista.


Laihisraivarit: RAAKANAAMIO, FLUNSSA JA KESKIVARTALO.


Milla hoidat flunssaa, Kysypois. com


19. Tammikuu 2010 Flunssa ja muut tartuntataudit kestetaan parhaiten estamalla niiden Hoyryhengitys, kuuma suihku ja vastaavaa voi myos olla avuksi. Muutkin. 12 Maaliskuu 2012 Flunssa paasi niskan paalle kolmannella yrittamalla. Pari kertaa aiemmin kurkku tuntui hieman kipealta, mutta se meni nopeasti ohi, enka ollut. 10 Joulukuu 2014 Noniin, nyt se sitten iski, flunssa nimittain. vihdoin paasin kotiin, en halunnut mitaan muuta kuin menna kuumaan suihkuun ja nukkumaan.