Hae tästä blogista

lauantai 31. toukokuuta 2014

Talon rakentaminen syksylla

Osuuspankki rakentaa toimitalon Citykortteliin, Lappeenrannan. - Seurantalo - Livonsaaren kylayhdistys ry. Skanska rakentaa Jyvaskylaan Huhtakeskuksen senioritalon.


Keramiikkaa ja oman kodin rakentamista - Flakt Woods Oy. Uutinen - SRV rakentaa Joensuuhun oikeus - ja poliisitalon.


30. Syyskuu 2014 Osuuspankki paatti rakentaa uuden toimitalonsa Citykortteliin. etta Osuuspankin uuden toimitalon rakentaminen alkaa taman syksyn aikana. Vaille valmis ja muutto on suunniteltu syksyksi. ”Oman talon rakentaminen on luonnollinen ratkaisu, koska nyt saamme juuri sellaisen unelmatalon, jonka itse. 27 Kesakuu 2014 Talon suunnittelu aloitetaan syksylla, ja rakentamaan paastaan Poliiseita varten rakennetaan paljon erityistiloja kuten ampumarata ja.


Lomatalo Posiolla, Polarhouse


Livonsaaren Seurantalo on kaunis ja perinteinen kylatalo, joka toimii kokous - ja kakkosvaihe, 30 nelion laajennusosan rakentaminen, valmistui syksylla 2013. 29 Lokakuu 2013 Urakkasopimukset allekirjoitettu ja rakentaminen alkaa: Skanska rakentaa Jyvaskylaan Huhtakeskuksen senioritalon. Julkaistu Viisikerroksisen senioritalon rakentaminen kaynnistyy heti, ja hanke valmistuu syksylla 2014.


Halkokaaren rakentaminen alkoi paalutuksella, Kouvolan Sanomat


Uusi versio osuuspankin City-talosta, Etela-Saimaa. MALMTALO - Kokkola. Talo, jonka toinen pitkittaissivu oli Lantiselle Pitkakadulle, oli rapattu ja maalattu Talon rakentaminen kesti noin kaksi vuotta, ja se oli valmis syksylla 1838.

Veitikanharjulta puretaan kaksi kerrostaloa yhden uuden tielta, Uusi. Viikkiin aletaan vihdoinkin rakentaa nuorisotaloa, Koillis-Helsingin.


Talon rakentaminen syksylla

Peltotien paassa: Tuli siita talo - meidan rakennustarina.


Maailman korkeimman puutalon rakentaminen alkoi, Puupaiva


7. Tammikuu 2015 Yli kymmenen vuotta odotetun Viikin nuorisotalon rakentaminen on tilat itselleen, ja syksylla 2011 Viikin alueella ei ollut omaa nuorisotaloa. 30 Syyskuu 2014 Rakentaminen alkaa taman syksyn aikana. Tapanaisen talon tontille aiemmin suunniteltu osuuspankin talo, havainnekuva. Etela-Karjalan. 1 Helmikuu 2013 Jossain vaiheessa tuli mieleen, etta ehka sen talon voisi rakentaa myos ns. pitkasta tavarasta. Eras rakennuskouluttaja kylla pudotti untuvikot.