Hae tästä blogista

lauantai 31. toukokuuta 2014

Nuttura solki

Juhlakampauksia by Minttu. Kansallispuvun kayttoohjeet SKY:n sivuita. Miten pidatte hiuksianne arkisin, Demi. fi.


Go Ahead Make My Hair!. Muoti mielessa: Suttunuttura.


Taas itselle vasatty yksinkertainen silea nuttura. Tykkaan kamalasti laittaa tavaraa tukkaan koristeeksi. Tassa helmikoristeinen solki. Mulla oli tassa vaiheessa. 15 Toukokuu 2014 Nutturan ylle koristeeksi solki. Anoppi sai itselleen juhlavan rullakampauksen ilman koristuksia. Bestmanille foonattiin siisti mutta rento heitto. 3 Marraskuu 2009 Nyt vaan taytyisi opetella erilaisten nutturoiden tekoa, olen niissa aika onneton. Kokosin. Solki onkin helppo tapa sutaista hiukset kiinni.


Partiopukeutuminen - Littoisten Pirtapiiat


Mahdollinen solki kiinnitetaan paidan paantien halkion ylaosaan. Halkio on Tykkimyssy puetaan pitkista hiuksista kootun nutturan paalle tai sen ylapuolelle. 24 Helmikuu 2013 Ihan vaan auki tai sitten joku iso rento nuttura/ponnari. Yleensa sellasella ponnarilla, ja sitten siihen sellanen hius"solki" en tiia oikeeta.


OSTOLAKOSSA: Tukkavinkit jakoon, niista voi saada palkinnon


Viiskymppisen "liian" pitkat hiukset - Hollilla. Hiuskampa (magic comb) 9041 - Asusteet - Hiustarvikkeet - Muut. Upea hiuskoru kahdella sivukammalla. Paljon kauniita helmia ja korukivia. Korua voi venyttaa ja kieputtaa hiusten ympari. Nayttava, kestava kampaus tai nuttura.

Hahmovinkki: Danny – Punanaamio. Kampausvinkkeja, kiitos - Muoti ja kauneus - Keskustelut - Sivu 1.


20-Luvun tyylikatsausta - Days Of V - Rantapallo. fi.


Seura 2005, sivu 5, pdf - Hammaslaakariasema Studio Dent


Ponnariosan voi myos letittaa, ja siita voi taas kiepauttaa nutturan. Hiuksia voi pitaa Jos ei kiharista satu pitamaan niin osta ihan perus natti solki. Jollain natilla. 30 Kesakuu 2014 Nuttura oli kuin kaunis kuvajainen menneilta ajoilta, ja tatahan se, etta kylilla kulkiessa nuttura hajoaa ja solki ponkaisee irti ja katoaa. 2 Marraskuu 2012 Niissa oli matalahko korko ja lahes aina solki edessa. Hyva ratkaisu pitkille hiuksille on esimerkiksi juurikin nuttura ja iltapukeutumiseen.