Hae tästä blogista

lauantai 31. toukokuuta 2014

Isku huonekalut helsinki

Kotikalusteet. Lanterna - Etusivu. Maskun Kalustetalo.


Isku ja Merivaara kehittaneet antibakteerisia huonekaluja - ESS. fi. Vanhat tavarat ja antiikkihuonekalut, Antiikki Romuritari.


Isku huonekalut helsinki

Iskun tehtailla huonekalut valmistetaan sertifi - oitujen ISO 14001 85-vuotisen historian aikana Isku on aina panostanut muotoiluun ja kasvattanut mon-. Isku ja Merivaara kehittaneet antibakteerisia huonekaluja. Talous 29.8.2014, klo 1314 Paivitetty Tuotteet esitellaan Helsingissa ensi perjantaina. ESS. Antiikki ja antiikkihuonekalut - osiosta loytyy ne vanhimmat tavarat ja omalla kalustolla on tavaksi muodostunut Joensuu - Mikkeli - Lahti - Helsinki matkailu n.


Tuotteet, Vintage Galleria


Isku Dreamy – Uusi, edullinen patja - ja sankymallisto nyt myymaloissa! LANTERNA, Varikkotie 2 B, 00880 Helsinki, KATSO TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT. Maskun Kalustetalo Oy on vuonna 1983 perustettu perheyritys, joka on kasvanut yhden miehen huonekaluhallista Suomen johtavaksi huonekalujen.


Nakemyksesta menestysta Huonekalujen valmistus - Toimialaraportit


Naytteilleasettajat Sisustushallissa, Asuntomessut. Myytavat kalusteet, Pakilan tyokeskus. Vanha pikkutuoli (Iskun valmistama). Esimetrkkeja erilaisista tuoleista. Kunnostettuja ja kunnostamattomia. Tiettyja malleja loytyy suurempiakin maaria.

Myyntipaikat, Pohjanmaan. Huonekaluliike, Vepsalainen Oy.


Tuotteet, Sotka. fi.


Isku Koti Oy - Helsinki, Osuma. fi


Sofia Kallio. Helsinki BoConcept. Puh: 020 7801 662. tiina. pyykko@vepsalainen. com. Tiina Pyykko Martina Westerlund. Helsinki keskusta. Puh: 020 7801 414. Mikkolantie 1, 00640 Helsinki Toolontorinkatu 11 A 24, 00260 Helsinki Keittiomaailman A la Carte-malliston keittio ja Isku huonekalut, Kauniit Kodit-lehti. Sotkasta saat kaikista ostoista Plussaa! Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperamerkki. Se kertoo, etta tuote suomalainen. Suomalaisen tuotteen ostajana teet.