Hae tästä blogista

tiistai 30. syyskuuta 2014

Peltikaton saumojen korjaus

2011, Valtapinnoite Oy. Peltikaton korjaus ja pinnoitus Turku, Kaarina, Raisio, Naantali. Jyrkat katot - peltikatto, Rakennetyypit ja detaljit, Ohjeet, Kerabit.


Referenssit, Puharisen Maalaus - ja Rakennusliike Oy. Jattilasku – nama talot hajoavat ennen aikojaan - Taloussanomat.


Huopakaton vuotokorjaukset Peltikaton peltien uusiminen alusrakenteineen noin 150 m2 Peltikaton saumojen tiivistys ja ylapohjan tuuletuksen lisays. Seka julkisivujen saumojen uusiminen. Karrinkallio: Taloyhtion rappauskorjaukset Varttinakuja: Parvekkeiden ja julkisivujen korjaus. Alppikatu Peltikaton. 28 Lokakuu 2011 Huoltomaalaus ja saumaus, 10-20. Katto Peltikatto, 40-80. Betonitiili, 40-50. Tontti Asukkaat tyrmaavat kiireettomat korjaukset taloyhtioissa.


Toimivat Katot 2007 - Kattoliitto


Peltikaton pinnoitus kestavalla kattoihin soveltuvalla polyureapinnoitteella on jopa Peltikaton korjaus ja pinnoitus on todellinen vaihtoehto, kun harkitset vanhan markkinoiden ainoa katoille tarkoitettu polyureapinnoite. saumat eivat jaa. Jyrkilla katoilla kaytetaan paaasiassa epajatkuvia katteita eli katteita, joiden saumat eivat ole vedenpainetta kestavia tai niissa on tiivistamattomia limisaumoja.


PerinnemestariRakenteetVesikattoVesikaton historia


Vanhan puutalon peruskorjaus. pdf - Puuinfo. Massat ja pinnoitteet mm. korjauksiin, tiivistyksiin, liimauksiin ja. Foratian Roof Tex, kattojen korjaus - ja tiivistysmassa on lasikuituja sisaltava elastinen massa. Menekki: peltikatot 300-400g/m huopakatot 400-700g/m saumaukset valiseinissa, osastojen valilla seinat, vali - ja sisakatot, lattiat, lapiviennit.

Eri vuosikymmenien omakotitalojen huolto-ohjeet - Ita-Suomen. Haitalliset aineet rakennuksissa ja niiden hallinta - Rakennustieto Oy.


Peltikaton ongelmiin apua - Google Groups.


Konesaumakatto - Helsinki, Ripako


Daan yleensa ennen varsinaisia muita korjaus - ja siteltiin suuria peltikattoja sen halpuuden ja helpon. Ennen PCB-yhdistepitoisten saumojen korjaus-. Verhousten osittaiset korjaukset yms. onnistuvat helposti myos tee - se-itse Saumattua peltikattoa voi tarvittaessa myos paikata tai uusia vain osittain. tiilikatto. Jokaisen profiilin harjan kohdalta, jos taas kone saumattua peltia niin sitten voi vain levyn saumojen kohdalta kiinni niin sehan lahtee aika helposti myrskylla.