Hae tästä blogista

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Parkettilattian hionta ja lakkaus oulu

Maalareita Oulussa - Pohjois-Pohjanmaa-Pohjoinen - Maalareita. Parketin hionta ja lakkaus, Oulu, Oulun palvelu - ja yrityshaku. 2 - Urakkamaailma.


Parketin hionta ja lakkaus - Rakentaja. fi. Parkettilattian hionta - Yritykset - fonecta. fi.


Helppokoti. fi - sivustoilta loydat ystavallisen asiantuntevan sisustajan Oulu Keskus Avainsanat: Parketin hionta ja lakkaus. Luotettavia maalausasiantuntijoita. Toinen hionta tehdaan puun suuntaisesti parketinhiontakoneella ja reunat reunahiomakoneella. Kulmat, putken juuret yms. viimeistellaan kasin hionnalla. Parkettilattian Hionta. Tiedot yrityksista, tuotteista Parkettiliike Sakkinen Oy Oulu ·. Parkettiliike Sakkinen Oy. Lehtorouskuntie 8, OULU puh. 08 311 0777 08: 00


Parkettiasennusta - Parkettiasennus - Parkettiasennukset


Oulun yritykset, joiden nimessa esiintyy. parketin hionta ja lakkaus. tai joiden yritystiedoissa mainitaan. parketin hionta ja lakkaus. Nimi, Sijainti, Kategoria, Kohteen tyyppi, Pinta-ala.


Parketti A 1 - Sjl-Group Oy, MUSTIO - Luettelomedia. com


Parketinhiontatyot - Kotisivut hmrp. Myydaan Rivitalo 3 huonetta - Oulu Iinatti Kapykuusentie 5 - Etuovi. Oulu Iinatti - Katso lisaa Etuovi. com 9464902. Lattiamateriaalit: 11/2014 parketin hionta ja lakkaus mattapinnalle seka makuuhuoneisiin laitettu kovapuulattiat.

6 - Remontti. Rintamamiestalo. fi • katso viestiketjua - Puulattian hionta ja lakkaus.


Puulattian kunnostaminen, Kauppalehti. fi.


Lattian hionta (Tarkennus: Oulun seutu, Oulun alue) - Suomen


Remonttitaidotonta: onko normaalia, etta lautalattian hionnan jaljilta huoneiden reunustat on naarmutettu pyorokuvioin ja sitten vain lakattu paalle. Viestit: 418: Liittynyt: Pe Maalis 11, 2005 9:39: Paikkakunta: Oulun laani. Yli 35m2 lattiat Oulun ja Iin talousalueella. Parkettien hionnat. Parketti - ja puulattioiden hionta - seka lakkaustyot ammattitaidolla ja takuutyona. Huomioithan, etta lattian kunto ja kaytettava lakka voivat vaikuttaa lopulliseen hintaan. Hinnasto. 5 Marraskuu 2010 - huoneen tyhjays ja lattian hionta 1 paiva. - lakkaus, ja kuivumisen odottelu 1-2 paivaa (riippuu lakasta) - uusi hionta ja lakkaus 1-2 paivaa.