Hae tästä blogista

tiistai 30. syyskuuta 2014

Iskunvaimentimen purkaminen

Iskarien vaihto! - Mazda 323FClub Finland Forum. Viragon etuiskari huolto - Yamaha - Suomi24 Keskustelut. E39 iskunvaimentimen vaihto - Page 2 - BTCF Forum.


Hobby asuntovaunun akselin jouset jumissa. - Matkailuvaunut ja. KTM iskunvaimentimen huoltoa, - Etusivu.


Niilla jousi kasaan ja se iskarin paasta oleva mutteri auki, sit paaset purkaa koko iskarin kokonaisuuden, saat ylapaat yms irti ja saat otettua. 6 Heinakuu 2013 jos tama ei auta niin akselit on purettava, ne on hankalat purkaa. Tuosta paatellen irriotappa iskunvaimentimet ja kokeile uudestaan. 6 Marraskuu 2013 Muutoin iskarin purkamisessa ei ollut ihmeempaa ja stefa meni kohtuudella paikalleen. Kasaaminen vaikeampi operaatio varsinkin kun.


Autopuolen saatoa: Fordin takaiskarien, puslien ja koiranluiden


20. Huhtikuu 2006 eihan se purkaminen ihan nain helppoa ole silla. alapaan kiinitys on sitten piukassa, usein lukitteella laitettu, joten jos manuaali kaytossa. Page 2- E39 iskunvaimentimen vaihto 1996 - 2003 (E39) jousta kasaan ja paikalle laitto meni vielakin helpommin kuin purkaminen. Loppui.


Huomaa


Mercedes-Benz W202 – Wikikko - koko kansan taitopankki. W124 – Mersutiedon Mekka - Mese. fi. Dieselmoottorien hihnankiristimen iskunvaimentimen ja keinun vaihto ·. Hydraulisten venttiilinnostajien vaihto OM60X moottoreihin ·. M102 ja M103.

MOPOAUTOPURKAMO PURKAA NYT: 2008 - Ligier, JDM, Aixam. Megane II: etujousen, etuiskunvaimentimen ja kaantolaakerin vaihto.


Auton saadot, osa 4. – Iskunvaimentimet ja jouset - Lehtojarvi. net.


Tilaa edulliset Iskunvaimennin netista - AutonVaraosaStore. fi


Seuraavassa kuvassa nakyy iskunvaimentimen runko, jonka alapaa on Purkaminen on kateva aloittaa irroittamalla yhdystanko. 18 Helmikuu 2014 irrotus[muokkaa]. Irrota iskunvaimentimen alapaasta 17 mm hylsylla ja lenkkiavaimella pultti. Takajarrun purkaminen[muokkaa]. 11 Tammikuu 2012 Jouseen varastoituu iskusta/puristuksesta syntyva energia ja vaimennin purkaa energian lampoenergiaksi iskarioljyyn, toki osa iskuenergiasta.