Hae tästä blogista

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Talviasuttava valmis mokki

Kastelli huvila on talviasuttava - Rakentaja. fi. Huvila-saunavaunu. Ekorakentaminen - Osa 2: Onko 10.000 €uron talviasuttavan talon.


Talviasuttava mokki rantaan - Arjan kasitoita - Vuodatus. net. Kesamokin hankkiminen - Asuntolaina.


27. Lokakuu 2014 Talviasuttava huvila - mokkeilya kuin kotona oh, k, aula, s, saunatupa ja kuisti, 116 m) peruspakettina 55 513 €, viitta vaille valmis 147 430 €. 26 Heinakuu 2009 Meilla alettiin rakentamaan isompaa talviasuttavaa kesamokkia rantaamme. Kesalomalla vain syttyi ajatus mokin rakentamisesta ja niinpa. 13 Heinakuu 2011 Talviasuttavat mokit ovat erilaisia ja myos huomattavasti kalliimpia Hinta riippuu monesta seikasta, myos siita kuinka paljon on valmis ja.


Kesamokkia talviasuttavaksi laajentaen, Asuntopuntari, Kaleva. fi


Haaveena kesamokki UUTUUS! Hinnat alkaen14 900 € Nyt on mahdollista hankkia edullisesti talviasuttava kesamokki, joka ei vaadi: - rakennuslupaa. kallista. 24 Heinakuu 2009 Tavoitteena on rakentaa EU-normien ja saadosten seka ennenkaikkea Suomen lainsaadannon mukainen talo, joka ei maksa enempaa kuin.


Myydaan Mokki tai huvila Yksio - Lieksa Viensuu Kuivasalmentie


Myytavat loma-asunnot - Jokakoti. fi. Haku Loma-asunnot, Oikotie. Todella tyylikas, ymparivuotiseen kayttoon suun Katuma, Hameenlinna. Kappolan rantatie 170. Mokki tai huvila, 2012. HUOM! l Hameenlinna. 44 m + 1h tup.

Lomamokki Lestijarvi Lestijarven vuokramokki Valkeinen Myllyjoki. Mokit, saunat & piharakennukset - STK Loghomes.


Loma-asunnot, Koko Suomi, Tori. fi.


Loma-asunnot, Forssan Kiinteistokauppiaat Oy


Pienemmat mokit ja saunamokit. Tavi-mallisto tarjoaa sauna - ja majoitusmokkeja. Kesamokit voidaan muuttaa talviasuttavaksi vaihtamalla ikkunat ja. Mukavuuksilla varustettu mokki, joka sopii hyvin ymparivuotiseen kayttoon. Merihenkisessa ja arvostetussa Porvoon Pellingissa on muuttovalmis Huvila/OKT. Eilen. 23:45. Idyllinen mokki yllaksen laheisyydessa, Loma-asunnot, Kolari, Tori. fi Talviasuttava hirsihuvila Inarin rannassa, Loma-asunnot, Inari, Tori. fi.