Hae tästä blogista

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Mokki vuokraus palju

Jaulin Kämpät, mökkivuokrausta - Lisävarusteet. WWW. METSAMOKKI. FI - Vuokrattavana hirsimökki ja siirrettävä. MH-Vuokrakylpytynnyri, Kylpytynnyrikylpypalju vuokraus, Mikkeli.


Palju JKL, Facebook. Vuokraa mökki - Pelikeidas.


JP Riskusalo Oy vuokraa mökkejä, taloja, halleja, matkailuautoja sekä paljon Palju on valmistettu merialumiinista joten se on hygieeninen ja helppo pitää. Palju JKL. 171 tykkäystä. Vuokraa #palju kotipihaan, mökille, polttareille tai vaikka firman juhliin! Keski-Suomi/Jyväskylä. Varaukset 040 751 0722/Seija. Mökkivuokra (Konkelo) alkaa aina klo 14 ja päättyy klo 12. Peitä palju peitteellä kun lopetat käytön, voit seuraavana päivänä saada jo pesällisellä paljun.


Vuokraa Villa Sukka - Himos


Tutustu kohteisiin valitsemalla "HirsimГ¶kki" tai "TorreviejaEspanja". Kylpyallas hirsimГ¶kin yhteydessГ¤ hintaan 130 в‚/vkl. (norm. 150 в‚) Lammitettava palju. KYLPYTYNNYRIN TIEDOT. Kylpytynnyrin halkaisija 180cm. VesimäärГ¤ n. 1200 1500 litraa kylpijГ¶iden määrГ¤stГ¤ riippuen. Muotoillut istumapaikat 6 – hengelle.


Mokki, 50 m2 500 €/vko Jamsa - Vuokraovi. com


Mokit Lappi, Vuokramokit. Lauttasauna, Tupamokit - lomamokkeja & juhlatilat Lammilla. Paljun voit noutaa autollasi ja kuljettaa maaranpaahan. Jos olet viettamassa lomaa Tupamokeilla voit myos vuokrata paljun valmiiksi lammitettyna lomasi ajaksi.

Kylpytynnyrin vuokraushinnasto. Suomen Saaristovaraus Oy - Talvipaketit.


Paljuvuokraus Kuopio - Savonpaljuvuokraus. fi - Tilavia ja.


Saunat & paljut - Levi


Mokki tai huvila - Majoitu mukavasti Turun saaristossa: Uusi kohteiden esittely online Vastaa VUOKRAA PALJU MOKIN KANSSA TAI ILMAN Takaisin ylos. Lappi on Suomessa suosittu vuokramokki kohde ja vuokramokkeja loytyykin tuhansia erilaisia. Vuokramokit voivat olla piskuisia hirsimokkeja tai paljulla. Lisatiedot paljun vuokraukseen. laadukas ja tilava 9-10 hlo kylpypalju illanistujaisiin, tupaantuliaisiin, yritysten saunailtoihin, mokille tai minne vain keksit!.