Hae tästä blogista

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Seinan maalaus blogi

Sakeilla maalattu seina, Runoutta, proosaa, kaannoksia. Valkoista vai valkoisempaa Paperi vai Lumi – Villa Luova. Saa kurkistaa blogi: Struktuuriseina.


Form follows function: Maalin savyn valinta. Nyt puutaloa maalaamaan! - Suomela.


6. Lokakuu 2011 Seven poems from me in English. Original poems in Finnish have published in this blog (or somewhere else) earlier. All the translations are. 12 Lokakuu 2012 Loysin blogiisi Johannan (Sisustusunelmia) blogin kautta ja. Meilla projektina vessan seinien maalaus, joka tuli eteen uuden lampun myota. Onko tama se kesa, kun puutalon ulkoseinat on aika raikastaa uudella maalilla Maalaaminen Pese ja puhdista seinat ennen maalausta. Suomela. fi blogit.


Aamukahvilla, Mintunvihrea seina


12. Toukokuu 2013 Muutamista blogeista ehdinkin lukea hieman valkoisen savyn valitsemisen selviaa, joten ei muuta kuin Tikkurilan Paperi ja Lumi - maalit testiin. vaikka seinien maalaaminen meilla onkin edessa loppukesasta ja syksysta. 28 Helmikuu 2013 Talla maalauskerralla, otin kayttoon tumman lisaksi myos vaaleamman savyn. Lisasin seinaan tummaa ja valilla vaaleaa ja sekoitin vareja.


PROJEKTI VERKARANTA: Lasikuitutapetin tasoitus


Autotallin sisaseinan maalaus (sivu:1) - Rakentaja. fi. Tapetointi ja maalaus, remonttiblogi. fi. 26 Lokakuu 2011 Seuraamme miten yksion tapetointi ja maalaus etenee Ulvilassa. Asiakkaan toivomus on, etta yksion pari seinaa tapetoidaan ja jalkalistoille.

Miljoonakoti, joka maksoi muutaman tonnin - Helsingin Sanomat. Paneeliseinien maalaus - Seksi - Keskustelu - Vauva.


Puistolassa.: Mantyportaiden maalaus.


Maalauskoulu - Varisilma Kirkkonummi


26. Tammikuu 2008 Ajattelimme maalata katot valkoisiksi ja seinat seka valkoisella etta myos jollain muulla varilla, niin etta. joukolatar90x110 blogikuva. 10 Elokuu 2014 Mulla on autotallin rakennus tullut siihen pisteeseen, etta piakkoin alan kiinnittelemaan kipsilevya seiniin ja kattoon paikoilleen.(tallia on. 28 Maaliskuu 2013 Mun oli tarkoitus maalata taalla uudessa porraskaytavan seinat harmaalla, mutta Blogissa talon remontointia, sisustusta, kasitoita, elamaa.