Hae tästä blogista

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Matto virkkaamalla

Virkattu pyorea DROPS matto kolminkertaisesta "Paris"-langasta. Maalaiskoti Myllyhaassa: Virkattu vessan matto. Tunturipollon elamaa: Pilttipurkki-matto.


Virkattu suorakaiteenmuotoinen kynnysmatto - Maijan. poodi: Virkkaa matto vanhoista vaatteista.


DROPS Ohjevideo: Pylvaiden virkkaaminen suljettuna virkkauksena. MATTO: Virkkaa 4 kjs koukulla nro 8 ja 3-kertaisella Paris-langalla ja sulje kjs:t renkaaksi. 30 Tammikuu 2013 Maton teosta jai jonkin verran kudetta tahteeksi, niin paatin tehda 1. kerros: Virkkaa 45 ketjusilmukkaa (plus 3 ketjusilmukkaa kaantymiseen.). Virkkaa matto vanhoista vaatteista. Mita tehda kaikilla niille vaatteille joita ei enaa kayteta. Hyvakuntoiset laitetaan kiertoon, mutta enta ne joissa on tahroja tai.


Virkkaus, Tuulia design. Iloa & Ideaa askarteluun ja kasitoihin!


5. Elokuu 2014 Maton virkkasin valkoisesta Esteri - ontelokuteesta ja ohje on pienen Marketta maton ohje, joka loytyy taalta. Maton virkkasin yhdessa illassa. 17 Syyskuu 2013 Tuttuni teki pilttipurkkien kansista ja langan lopuista virkkaamalla tosi Esikoinen ja Vaahteramaki ovat Super Mario-faneja ja aihe mattoon.


Pyoreita virkattuja mattoja (klikkaa tasta), Tunnelmia


Lankapartio - Pyorean maton voi tehda helposti - virkkaamalla!. Koukkuaminen – Onko koukkuamiskoukku kaapelilla jo tuttu - Ellit. 22 Heinakuu 2013 Koukkuamista on luonnehdittu virkkaamisen ja neulomisen Viimeistele matto virkkaamalla sen ympari kerros kiinteita silmukoita.

Matto virkkaamalla, ihan. in. Laituri-matto - Taito Pirkanmaa.


Matto virkkaamalla

Matto Virkkaamalla resepteja - Etsiresepti. fi.


Kultakutri ja kolme karjua: virkkaus


Viimeistele pallo virkkaamalla yksi ketjusilmukka. Jata yksi silmukka valiin ja tee seuraava pallosilmukka tahan silmukkaan. Jatka kerros loppuun. Virkkaa. Pyorean maton voi tehda helposti - virkkaamalla! Virkattu matto - ohje: Tassa helppo ja nopea ohje yksinkertaisen, mutta kauniin maton tekemiseen. Resepti matto virkkaamalla. Etsiresepti. fi:n sivuilta loydat 22 matto virkkaamalla resepteja seka tuhansia samankaltaisia resepteja.