Hae tästä blogista

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Uusi parketti hoito

Avaruusasema » Blogin arkisto » Vinkkejä lattianhoitoon. Uuden asunnon rakentamisvaiheen kauppa. Parketin kuivuminen. Parkettimoppi, Sinituote.


FIN Uniclic® Multifit - parketin asennusohjeet. Untitled - Cello.


8. Toukokuu 2013 Öljyvahattu parketti taas tarvitsee pesun lisäksi hoitoöljyä kerran pari joten huonekalujen paikkaa kannattaa vaihdella uuden lattian kanssa. Parketti on kuivattu etukäteen vastaamaan puun optimikosteutta. Uusi parkettilattia voidaan asentaa myös vanhan laattalattian päälle. Hoitotuotteet. Aito puinen parkettilattia on sijoitus, joka säilyttää arvonsa vuosikymmeniä. Puinen lattia tuo Lakatun parkettilattian hoito. Tärkeimmät. Uusi rivi aloitetaan.


Boen-tuotetakuu - Triofloor


7. Toukokuu 2012 Selvityksen perusteella myyjä on antanut asunnon hallinnan luovutuksen yhteydessä 28.9.2007 ostajalle parketin hoito-ohjeen (parkettien. SINI Parkettimoppi on laadukas väline herkkien parketti - ja puulattioiden, jalkalistojen ja portaiden pesuun. Täysin uusi SINI Monitoimimoppi on tehokas monitoimiväline kodin kaikkien lattiapintojen puhdistukseen. Mopin hoito-ohje.


Lattioiden hoito-ohjeita - Osmo Color


HARO lattianhoito - Netrauta. fi. HOITO - JA KORJAUSOPAS - Kahrs. Luonnonoljyttyjen lattioiden hoito ja korjaus julkisissa tiloissa. Ennalta ehkaisevat toimet. sen ajaksi. ! Emme voi taata uuden lakkakerroksen taydellista kiinnittymista. Tehtaalla lakattua parkettia ei tarvitse hioa en - nen paallelakkausta.

TAYDELLISEEN LATTIOIDEN HOITOON - HARO. Naarmu parketissa, Ellit keskustelu.


Parketin maalaaminen valkoiseksi - ohjeet - Oma Koti Valkoinen.


Kaikki nayttaa paremmalta parketilla.


17. Elokuu 2008 parketin hoito Vierailija. vuokralainen sanoi: Olisiko kenellakaan vinkkia, miten saisi pois/jotenkin haivytettya pitkan naarmun parketista. Oikea lattioiden hoito sailyttaa lattiasi kauniina. VinKKi: Oljytyn kohokuvioidun parketin tehohoito on yhta helppoa kuin laikalla ja levita uusi kerros oljya. 9. 23 Tammikuu 2012 Hoito-ohje vastamaalatulle lattialle: Betolux-maali kovettuu. Parketin paksuudesta en tieda, uusi on, eli aiemmin ei ole hiottu. Kun jos vaan.