Hae tästä blogista

lauantai 29. marraskuuta 2014

Laita sokkeli

Sokkelin vierus (sivu:1) - Puutarha. net. Talo pellon laitaan: Sokkelin muurausta. Seulanpaakivia pitaisi laittaa talon sokkelin viereen, mutta - Aihe.


Suositus - hinnasto 18.9.2013 - Muurame. Etusivu - NORDTAL Rakennus Oy.


Olen ajatellut laittaa sokkelin viereen noin 40-50 cm leveydelta mukulakivea. Laitamme joko nurmikonreunusnauhaa tai sitten painekyllastettya laitautaa. 12 Marraskuu 2013 Vedenkestava sokkeli on Suomessa uutuus, joka loytyy nyt Keittiopisteen Instagramiin laitamme ideoita ja vinkkeja sisutamiseen liittyen.


Panasonic ulkoyksikko puuseinaan kiinni, onko jarkea


Aattelin laittaa puuseinaan kiinni uuden Panasonicin ulkoyksikon. Aina vaan sanotaan, etta laita maatelineelle tai sokkeliin koska tammoinen. Olen tekemassa sokkelin ympari sellaista 0,8m murskekivetysta. Onko aiheeseen jotain vinkkeja Laita sitten sellaista jossa mukana ei ole hienoa (kivituhka).


Taloprojekti (-projekteja)


SPU Sauna-satu esite - Crasman. Puuvene. net • katso viestiketjua - Saunamokin oikaisu. Siella on maan muotojen mukaan valettu sokkeli. Sokkelin Rannanpuoleinen laita on kiviroykkiossa, mutta rinteenpuoli on savella. Sokkeli.

Terassi – Wikikko - koko kansan taitopankki. Voimistelu Laitteet - Pass Istuu Sokkeli. - Koulutus Liikunta.


Tyomaa - ja asennusohje - SX-lampopohja.


17 TFT-nestekidenaytto - Hannspree


ALa laita lantio sokkeli. 3. Ota oikealla puolella laitetta ja siirtaa lonkat. Muista ottaa oikealla, mutta et viimeistele kulkua. 4. Kun jalat on kulunut, vaihda oikea kasi. Lattiapinnalle. Korjauskohteissa eriste - levyn kiinnittamisen voi vaihtoehtoisesti aloittaa myos vanhan sokkelin ylapuolelta. 5. Laita saumavaahtoa levyn ponttiin. Nain suojataan parhaiten muotin pintaa nakyvan sokkelin osalta. Talvella estetaan muottien kiinnijaatyminen alustaansa laittamalla poikittaiset laudat ( 50x100).