Hae tästä blogista

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Yh suomi vuokra asunnot

20. YH-Suomi rakennusliike - Vuosaari. Muita vuokranantajia yhteystietoineen - Nokian kaupunki. Vuokra-asuntotilanne marraskuussa 2007 eraissa kaupungeissa - Ara.


Yh suulliset - Peda. net. vuokra-asunnot (Tarkennus: Lansi-Suomen alue) - YH Kodit Oy.


Metroradan pohjoispuolella. YH-Suomi rakennuttaa omistusasuntoja, osaomistusasuntoja, vuokra-asuntoja ja asumisoikeusasuntoja ympari Suomea. Vertaa vuokra - ja omistusasumisen hyvia ja huonoja puolia Tonin ja Maijan Mita oikeustoimia liittyy yhtaalta vuokra-asunnon ja toisaalta omistusasunnon hankki - ulkopolitiikkaa valtioneuvoston kanssa, ja lisaksi paattaa Suomen suhteista. YH Lansi Oy tarjoaa laadukkaita asuntoja elaman eri vaiheisiin. Loydat juuri etsimasi, olipa se vuokra-asunto, asumisoikeusasunto, osaomistusasunto.


Osaomistusasunnosta tuli kustannuspommi, Kuningaskuluttaja, yle. fi


2. Maatialan vuokratalot Oy Maatialan vuokratalot OyKoivula Timo YHAsunnot Oy Pirkanmaan YH - Osuuskunta Suomen Vuokrakodit Tehdassaari. 29 Huhtikuu 2008 vapaarahoitteisten vuokra-asuntojen vuokratasoa, asuntojen. omistajayhteisoilla (YH-Suomi/Avara, YH-Lansi ja TA), jotka ovat antaneet.


Vapaat vuokra-asunnot, KAS Vuokra-asunnot


Linkit - Vuokrakoti. fi - Vuokra-asuntoja, loma-asuntoja ja muita. TALOUSSIHTEERI/KIRJANPITAJA, Pori (Porin YH-Asunnot Oy. 9 Tammikuu 2015 Porin YH-Asunnot Oy on alueen suurin vuokra-asuntojen omistaja ja vuokravalittaja. Toimistopalveluumme sisaltyvat mm. hallinto, isannointi.

Porin kaupunki - Vapaarahoitteiset vuokra-asunnot. Lappeenranta - Vuokra-asunnot.


YH Kodit rakennuttaa laadukkaita vuokra-asuntoja Turun.


Enfo sahkoisti YH-Suomen laskuliikenteen, Enfo Finland


Suomessa on lahes miljoona vuokra-asuntoa, joista noin puolet on rahoitettu Sato-yhtyma Oyj, VVO Yhtyma Oy, Tarveasunnot Oy ja YH - asunnot. Asuntovuokrausta - Savonlinna. YH-Suomi Oy Kiinteisto Oy Kuusamon Vuokratalot Porvoon Opiskelija-Asunnot Oy Studiebostader I Borga Ab Opiskelija-. 25 Tammikuu 2013 YH Kodit rakennuttaa laadukkaita vuokra-asuntoja Turun Hirvensaloon ja uusien vuokra-asuntojen aloitusten vahaisyydesta Suomessa.