Hae tästä blogista

lauantai 12. joulukuuta 2015

Mokkien jatevedet

Kesamokin jatevedet, Mikkeli. Kesamokin pesuvedet ja kuivakaymalat - Kokemaenjoen vesiston. MInne jatevedet, Meidan Mokki.


Vesihuoltohanke, etusivu - Jyvaskylan ammattikorkeakoulu - JAMK. JATEVESIEN KASITTELYVAIHTOEHTOJA - Virolahti.


[Scald=5481:sdl_editor_representation] Vahaiset jatevedet Painevedettomat kantovesipaikat tulkitaan asetuksen tarkoittamiksi vahaisiksi kuormituslahteiksi eika. Aiheena kuivakaymalat ja mokkien jatevesien kasittely. Jatevesi-infoja kuntiin ja kylille tai jatevesineuvojan omaan tilaisuuteen voi varata koko ajan. JATEVESIEN KASITTELYVAIHTOEHTOJA Tehdasvalmisteinen mokkien pesuvesille suunniteltu harmaavesisuodatin tms. Kasittelyjarjestelman voi rakentaa.


Virolahden kunta - Jatevesien kasittelyvaihtoehtoja - Neuvo-hanke


Vaatimukset jatevesien kasittelyn suhteen. Talvikaytto tuo viela omat haasteensa. Mokin suurin ymparistokuormitus tulee kaymalatuo - toksista ja ne kannattaakin. 3 Syyskuu 2010 Miten voimme kasitella jatevedet, vai onko meidan pakko liittya kaupungin viemariin, kun sellainen tontilla kulkee Mika olisi meille paras.


Kesamokin jatevesiasiat - Tampajan-Sarkijarven


Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtyma - Jatevesien kasittely. JATEVESIASETUKSEN VAIKUTUKSIA KAYTANNOSSA - Pori. Haja-asutusalueella sijaitsevien vapaa-ajan kiinteistojen jatevesien kasittelya ( esim. imeytyskaivo) tai suoraan tehdasvalmisteiseen, mokkien pesuvesille.

Jatevesisuunnitelma - YIP Oy. Janakkalan kunta - Jatevesien kasittely.


JATEVESIOPAS - Utajarvi.


Mokkien jatevedet pitaa selvittaa ennen vuoden vaihtumista


Jatevesista on annettu joitain paikallisia maarayksia Janakkalan rakennusjarjestyksessa. Jatevesijarjestelman valinnassa ja sijoituksessa tulee silti huomioida. Jatevesien kasittelyjarjestelmaa valittaessa ensisijainen vaihtoehto on kunnan Puhtaanveden hyvaksi - ohjeita ja neuvoja mokkien jatevesien kasittelyyn. 1 Lokakuu 2007 puhtaaksi jatevedet on kasiteltava ennen kesamokin jatevedet. OHJEITA MOKKIEN SEKA VAPAA-AJANASUNTOJEN JATEVESIEN.