Hae tästä blogista

maanantai 16. marraskuuta 2015

Huonekalu kirpputori riihimaki

Huonekaluja Riihimaki. KIRPPUTORIKEISARI KOPPONEN – Jori A. Kopponen, BlogBook. Pelastusarmeija – Vaatekerayslaatikot.


AR Huonekalumyynti, Realisointi ja Kirppis Ky, Kommandiittiyhtio. Kirppisrakkautta: tammikuu 2014.


Tulokset Huonekaluja Riihimaki kaupungissa. asiakasarvioinnit, hinnat, kontaktitiedot ja kaytettyjen tavaroiden vahittaiskauppa, Kirpputoreja, tv, huonekaluja. Toimiala: Huonekalujen vahittaiskauppa (TOL: 47591) YTJ Yhtion toimialana on huonekalumyynti, realisointi, kirpputori, rakennustyot. Yhtio voi rakentaa. 30 Tammikuu 2014 Tallaisella kirpputorilla ei tule vierailtua kerran tai pari kuukaudessa, vaan visiitti saattaa jaada lajiteltua suomalaista lasitavaraa ja vanhempia huonekaluja. aivan niin kuumaa kamaa kuin Karhula, Riihimaki tai Nuutajarvi.


Antiikkiliikkeita antiikkiliikkeet antiikkiliike


23. Maaliskuu 2014 Tarkoituksenani oli myyda niita paikallisella itsepalvelukirpputorilla (Iso Kirppis Riihimaki). Hermo meinasi menna jo tavaraa noudettaessa. Tekemaan loytoja! Pelastusarmeijan kirpputoreilta loydat kirjoja, lehtia, lapsille pehmoleluja, asusteita aikuisille ja lapsille, astioita, elektroniikkaa ja huonekaluja seka paljon, paljon muuta. Keskuskuja 2, kirpputorin pihassa. 2 RIIHIMAKI.


Tori joka perjantai Urjalassa - Fintage


Kokkolan kirpputorimarket, KOKKOLA - pokkarit, romaanit, lehdet. Kirpputorit, myyjaiset - Menoinfo. fi. Messu, kirkkokahvit, huutokauppa ja kirpputori. Jarj. Viitasaaren ev. Tukkateatteri myy muuton tielta pois puvustoa, tarpeistoa, huonekaluja ym. Tapahtumat.

RIIHIMAEN SEUDUN MATKAILU - Loppi. KULJETUKSET, saverpalvelut.


Vuosikertomus 2013 - Hope.


Lakanneet yritykset: Riihimaki


Meilta saa mm. ilmaisen kuljetuksen mikali haluaa lahjoittaa hyvakuntoisia huonekaluja Fellowship Store kirpputorille. Kuljetukset Fellowship storen huonekaluille tai asiakkaille alk.20€ Riihimaen alueella. Kuljetukset Fellowshipin huonekaluille Hyvinkaa, Loppi, oitti ja Hausjarvi alk.40€ Junailijankatu 15, 11100 Riihimaki. Kirpputorimarket tarjoaa: 150 myyntipaikkaa Myyntitilaa yhteensa noin 700 neliota taloustavarat Vanhat tyokalut, kaytetyt urheiluvalineet, huonekalut, yms. Arabia, Riihimaki Runsaasti Hopea, Lasi - ja posliiniesineita Paperitavaraa ja. Tiiminvetajina Peter Mustonen (Hyvinkaa) ja Mervi Mannikko (Riihimaki) mukaan huonekaluja ja isompia kodinkoneita lahjoittajilta suoraan kohteisiin. Noljakan koulun koulutoimikunta halusi lahjoittaa kirpputoritapahtumasta jaaneet