Hae tästä blogista

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Vuokrataan mokki meren rannalla

Vuokralle annetaan mokkeja ja lomahuoneistoja - Suomi24. Vuokramokit, mokkien vuokraus, vuokraa mokki. Varaa loma-asunto asumiseen ulkomailla. - Travellink.


8 Hengen mokki meren rannalla Porvoossa, Fishing Lords Oy. Haku Loma-asunnot, Oikotie.


Jos sinulla on tarjota vuokralle mokki tai lomahuoneisto, jata ilmoitus talle palstalle. KAUNIS JA VIIHTYISA HUVILA PERNIOSSA MERENRANNALLA. Lomailuun tai kalastusporukoille! Mukavuuksin varustettu mokki meren rannalla 1 h paassa Helsingista. Vuokravene moottorilla. ©2015 Google - Karttatiedot. Vuokra-asunnot. Loma-asunnot. Varastot ja autotallit. Seinajoelta 50 km uusi mokki ja rantasauna rauh. Meren rannalla Huvila - vuokralle isollekkin pe.


Merirantala: Vuokramokit


Vuokraa mokki - valitse itsellesi sopiva mokki sijainnin mukaan. Lue lisaa. Myrskyla, Rantamokki Myrskyla Merenkurkku, Ulappakamppa Merenkurkku. Maatiloja Toscanassa, asuntoja Pariisissa, mokkeja Alpeilla ja huviloita merinakoalalla Mallorcalla. Huoneisto tai huvila meren rannalta Vuokraa unelmiesi loma-asunto lahelta rantaa, omalla uima-altaalla ja aurinkoterassilla. Varaa.


Torppa - huvila merenrannalla — Helsingin luonnonsuojeluyhdistys


Mokit & Mokkikylat - Majoitus Ahvenanmaalla - Visit Aland. Merikarvian kunta - Merenrantamokki Tyrnimaa. Tyrnimaa sijaitsee meren rannalla Ylikylassa mahtavassa miljoossa. Kolmen Vuokraan kuuluvat mokin lisaksi puulammitteinen rantasauna ja soutuvene.

Vuokramokit - Vuokralle tarjotaan mokkeja - Verkkotori. Mokki Prediumin lomakylassa - Mokit.


Vuokramokit: Etela-Suomi, MOKKILOMA. NET.


Muut palvelut - Kemin Ajotilaus


Maastoratsastus ja leiritoimintaa seka soutu - ja moottorivene vuokraus. Rantaan 50 m ja lahimpaan naapuriin 15 m, raj. merinakoala. Soutuvene. Kalavedet. Meilla on 4 vuokramokkia jotka sijaitsevat Ahvenanmaan koillisessa Bjorkbackenin kaksi mokkia sijaitsevat suojaisan merenlahden rannalla Bambolessa. Vuokrattavana Honkarakenteen saunallinen Iltatahti - hirsimokki parvella Vuokramokki sijaitsee meren rannassa Pyhtaalla, noin tunnin ajomatkan paassa.