Hae tästä blogista

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Ylen kanavat patkivat

Miksi nakyy vaan ylen kanavat - KonsoliFIN. Nama tv-kanavat patkivat tanaan, Uusi Suomi. Nettitelevision kayttokokemuksia - MBnet.


Hopeinen Omena • Ylen (Radio) kanavat iPadissa. YLE Areena - Android Apps on Google Play.


22. Lokakuu 2011 Ylen kanavat kuuluvat samaan kanavapakettiin ja jostain syysta. kun vahan antennin johtoa hipaisee niin kuva alkaa patkii ja lopulta tulee. Onko kyse jostakin bitrate-jutusta vai mista kun kaiken maailman jenkki-asemat kuuluvat hyvin mutta Yle tokkii, puskuroi, patkii tai ei kuulu ollenkaan. Areena on Ylen nettitelevisiopalvelu, jossa on katseltavissa iso osa Ylen Ylen tv-kanavien (Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema, Yle Fem) suorien lahetysten.


Digiboksien viat - Pakkotoisto. com


Nama tv-kanavat patkivat tanaan. Jaa artikkeli: Uusi Suomi. Luotu: 18.3.2008 06: 11 Kuva: Seppo Sarkkinen, YleDigita. Kuva. Mastomies tyossaan Espoon. 23 Tammikuu 2012 Kanavaa vaihtamalla myos muut kanavat patkivat. ainakin BooxTV:ssa katevaa etta nakee tv-lahetyksen suorana, tosin vain Ylen kanavia.".


Planetti Ubuntu 12.04,14.04 mediaohje


Tv ja radio patkivat maanantaina - Keski-Suomi - Keskisuomalainen. Televisiolahetykset patkivat ensi viikolla, Etela-Pohjanmaa, Uutiset. 9 Huhtikuu 2010 Tiistaina 13. huhtikuuta patkii A-kanavanippu, johon kuuluvat Ylen kanavat. Keskiviikkona huoltotyot hairitsevat B-kanavanipun lahetyksia.

Paakanavat patkivat siella taalla tiistaina, It-viikko. Kuva pikseloityy ja patkii - Palsta.


Televisiolahetykset patkivat talla viikolla, Pohjanmaa, Uutiset.


Ohjeita, Booxtv. fi


30. Marraskuu 2014 Ainoat toimivat kanavat on Ava, Fox, Kutonen ja Ylen kanavat. Eilen oli hairiota vaan Livin kanavalla ja nyt melkein kaikilla. Mistakohan johtuu. 13 Lokakuu 2010 Tv-lahetykset ja YLEn radiokanavat patkivat maanantaina 18. lokakuuta KeskiSuomessa. Digitan asennustoista johtuvat katkot alkavat. 12 Huhtikuu 2010 Tiistaina 13. huhtikuuta patkii A-kanavanippu, johon kuuluvat Ylen kanavat. Keskiviikkona huoltotyot hairitsevat B-kanavanipun lahetyksia.