Hae tästä blogista

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Mokki tampereen lahella

Edullinen yopymispaikka tampereen lahella - Kaksplus. Vinnelan vuokramokki. Vuokramokit - Vuokralle tarjotaan mokkeja - Verkkotori.


Myydaan - Aleksin LKV: JOUSTAVAA JA YKSILOLLISTA. Kaikki Suomen kylpylat - valitse oma hemmottelukohteesi.


Paikka missa on helppo yopya lasten (3kpl ) kanssa Mokki tai hotelli tai vastaava. Ei tarvitse olla ihan tampereella vaan lahistolla. Rauhallinen sijainti omalla 1384 m2 suuruisella tontilla lahella Tahkon hiihtokeskusta. Tiloilla vanhat idylliset rakennukset. Ohrinmamman mokki, Lindenin mokki, sauna ja puuliiteri, kaksi sahkoliittymaa, kaivo. Mukava Tampereelle n. 17 Tammikuu 2015 Kylpylan lahella sijaitsee myos tapahtumia tarjoava harraste - ja Asumispaikakseen Sallassa voi valita mokin, lomahuoneiston tai Hotelli Revontulen. Tampereen keskustan ja Sarkanniemen laheisyydessa jarven rannalla.


Lomaosakeviikot - TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry


Myydaan/Vuokrataan idyllinen pikkumokki Pirkkalasta luonnon helmasta, mutta silti lahelta Tampereen seudun palveluja (Tampereen rautatieasema alle 20 km. Oletko vuokraamassa omaasi Selaa ilmoituksia tai jata oma mokin vuokrailmoitus ja ilmoita ilmaiseksi. 45 km Tampereelta. Matkaa Oriveden Alue on rauhallinen mutta kaikki tarvittavat palvelut loytyvat lahelta. Sahko lammittaa mokin.


Huvila. net/1458 - Vuokraa "Rust 3" Tampere: 48 m2 - lomamokki


Siirtolapuutarhassa mokki on kaupungissa ja mokkinaapuri lahella. Onko tassa Suomen kaunein mokki IS esittelee ensimmaisen. 23 Huhtikuu 2014 Tulevina viikkoina IS esittelee 12 mokkia, jotka ovat mukana Hameenkyrossa lahella Tamperetta sijaitseva mokki on idyllisen punainen.

Kuuselan Pirtti - Mokkiavain Online. ISO-NAAPPILAN LOMA KY: Vuokramokki, kokoustila, Asikkala.


Tampere - Myytavat asunnot - Jokakoti. fi.


OY Humppilan Talotehdas, etusivu


25 Km Lahdesta, 120 km Helsingista, 130 km Tampereelta. Melkein perille asti asfalttitie! Vuokramokit ovat lahella Kanava Golfia, laskettelukeskus Messilaa. 8 Kesakuu 2014 Hanella on ollut vaimonsa Pirkon kanssa mokki Skinnarilan siirtolapuutarhassa jo parinkymmenen vuoden ajan. Rakennustyot tehtiin. Rivitalo 3h, k, th, kph, s, 2wc, 2vh, ter, p. Finninmaki, Kruutinkuja 2, Tampere. Rauhalliselta paikalta, pienen kadun varrelta Finninmaesta, on vapautumassa.