Hae tästä blogista

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Mokin katon korjaus

Kesamokin lisaeristys, Meidan Talo. Kesamokin huopakaton korjaus - Remontti - Kodin remontit. Korjausrakentaminenremontointitalon huolto - Rakentajan.


Untitled - Puukeskus. V. O.S Rakennuspalvelu Tmi - Referenssit.


17. Elokuu 2010 Valikatossa on sanomalehtia ja jonkin verran purua. Kesamokin rakenteiden toteuttaminen mikrobivapaasti on haasteellista varsinkin, kun. Maisemassa on mokki, joka kasittaa eteisen, tuvan ja kamarin. Tupa oli arkihuone Lattia, seinat ja katto tehdaan laudasta: kaytannollista, viihtyisaa ja pitkalla tahtayksella pidetty silmalla alhaisia korjauskustannuksia. Puu tekee mokin. -Janne Pesonen ja Susanna Salminen Lahti, vesikaton uusiminen - Eero Makinen Vuolenkoski, Kesamokin laiturin uusiminen kesamokilla - As Oy Nastolan Kangasvuokko, kattoluukkujen tiivistys, katon vuotokohdan etsiminen ja korjaus.


Kesa - HTA Palvelut


14. Toukokuu 2012 Kesamokin huopakaton korjaus. Puolitoistakerroksisen, ulkomitoiltaan n. 6 m x 9 m kesamokin kattohuovan uusinta. Huopa on ns. Tutuksi tulevat maalaus ja tapetointi, lattioiden ja kattojen kunnostaminen Uudessakin kodissa eteen voi tulla korjaustoita, jotka moni haluaa tehda itse.


Puutarhamokille taysremontti, Sisailmauutiset – Paremman


MOKIN KUNNOSTUS - Priidu. pri. ee. Avaa tiedosto - Theseus. Mokin entiset omistajat ovat tehneet useampiakin korjauksia vuosien varrella, mutta ei. Piipun lapivienti vesikatolla ei ole ollut vesitiivis, vaan se on vuotanut.

Hintatietoa - Laske kuinka paljon tiilikatto maksaa, Monier. 2001 Mokin korjaaminen - Mittaviiva Oy.


MOKIN NIMI Sommelo.


Kattotyot ja kattoremontit


Kirjassa kasitellaan yksityiskohtaisesti mokin perusrakennusosien. perustusten, rungon, vesikaton uusiminen ja korjaaminen seka niiden kevyet pintakorjaukset. Mokin kuntoarvio on silmamaaraisten tarkastustoimenpiteiden pohjalta laa-. Selvita vesikaton laajamittaisiin korjaustoihin ryhtyessasi katteen valmista-. 1 Syyskuu 2013 Mokin sisakatto on osin mustunut ja lakat hilseilleet - tama johtunee Astiankuivauskaapin rakenteen korjaus, jateastiakaappiin liukuvat.