Hae tästä blogista

torstai 10. heinäkuuta 2014

Laatoitustyot pirkanmaa

Remontti Pirkanmaa - Remontointi Rainer Vilen - Etusivu. Asentajapalvelut - Tunka Oy. Tampereenlaatulaatoitus.


Palvelut Tampereen lattiatyo Oy, Heikkinen Yhtiot. Keittioremontti, saunaremontti ja muut remontit Tampere seka.


Remonttipalvelut 25 vuoden kokemuksella. Putkiremontit, sahkotyot, pintaremontit, ulkomaalaus, vesieristys - ja laatoitustyot, kylpyhuoneremontit ja. Jonka toimenkuvaan kuuluu mattojen ja parkettien asennus seka laatoitustyot. talla hetkella noin 12 henkea ja toimialueena on paaosin Pirkanmaan alue. Palveluitamme Tampereelle ja muualle Pirkanmaalle: keittioremontti, saunaremontti, kattoremontti, laatoitustyot, julkisivuremontit ja purkutyot.


T:mi Hirsi Pesonen, T:mi Hirsi Pesonen - Asentajapalvelut


Toimimme Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella. Remonttityot. Kattotyot. Eristystyot. Markatilatyot. Maalaustyot. Tapetointityot. Laatoitustyot. Yayayayaytayay. png. Tampereen Laatulaatoitus on Pirkanmaan alueella. toimiva laatoitusalan yritys. joka tarjoaa sertifioidut vedeneristystyot markatiloihin.


Rakennus - ja remonttipalvelut, Tampere, Pirkanmaa, JK 10


Ilmoitukset - remonttiparkki. fi. T:mi Jarno Rinne yhteystiedot Webinfo. Hakusanat: laatoitustyot, Pirkanmaa, tasoitustyot, purkutyot, vedeneristystyot, huoneistoremontit, markatilasaneeraukset, laatoitukset, kaakeloinnit.

Muurari Janne Makela. Keittioremontti Tampere, Pirkanmaa, Toimivaa ja laadukasta.


Tmi Juha Tapola: Remonttipalvelut, lukkosepan tyot.


Remonttitoita, remonttipalveluita: maalaukset, laatoitustyot


Toimimme seka Tampereella etta muualla Pirkanmaalla. Laatoitustyot. Kalusteasennukset (mm. keittiokaapit). Vesieristystyot. Lattiaremontit ja maalaukset. 4329 33880 Lempaala, Pirkanmaa, Rakentaminen, 17.11.2014. SISATYO/ KYLPYHUONE/SAUNA/LAATOITUS Kosteidentilojen pintaremontti vuoden 1971. Lukkosepan toita ja uudisrakentamistoita Sastamalassa seka Pirkanmaalla. markatilaremontit, laatoitustyot, kalusteasennukset ja muut remonttityot.