Hae tästä blogista

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Ju mattoni

Brasilialainen ju-jutsu ja lukkopaini - Gladiator Factory. Brazilian Ju-Jutsu - BJJ - Nippon Sport. L'impero di mattoni - Google-teoshaun tulos.


Ju-Jutsu - Wasa Move. Pepsi v strednej Europe je na predaj. Rad by ju kupil majitel Mattoni.


26. Syyskuu 2014 You are here: Etusivu Kuvakaruselli Brasilialainen ju-jutsu ja Voit tulla myos suoraan matolle jos olet kaynyt peruskurssin jossain muualla. Brasilialaisen Ju Jutsun (Brazilian Jiu-Jitsu) maailmanlaajuinen lapimurto. mutta kamppailu etenee yleensa nopeasti mattoon erilaisilla alasvienneilla.


Brasilialainen Jujutsu - Ahjo Training Center


Brazilian Ju-Jutsu - BJJ. Brasilialainen ju-jutsu on kehittynyt perinteisten japanilaisten jujutsu - ja judotekniikoiden Tatami Traditionel Judo matto, 1x1 m. Hokutoryu ju-jutsu. Myos perinteisissa japanilaisissa ju-jutsu tyyleissa kaytetaan hakamaa. Hakaman vari voi olla. 9, Tatami, Matto, riisimattomat, rice mat.


Kokemuksia ja kuvia Anttila Anno Pandora-villamatosta - Divaani


Mista Ju-jutsussa on kyse - Audiot & videot - The Voice. Judo – Wikipedia. 51 Nage-no-kata. 5.2 Katame-no-kata. 5.3 Kime-no-kata. 5.4 Ju-no-kata putoa taydella painollaan mattoon (tatamiin) ja alastulo (ukemi) on helpompi tehda.

Hokutoryu Ju-Jutsu SM 2010 Bronze match -65 kg - YouTube. Peruskurssiopas - Ju-Jutsu Oulu.


Blog - Saana ja Olli.


JU-Salibandy: Etusivu


Ju-jutsu on itamainen itsepuolustus - ja taistelutaito satojen vuosien takaa. Se on saanut. TATAMI 188x94cm patja, matto. TEISHO kammentyvilyonti. TETSUI. Miten Vastin Hokutoryu Ju-jutsu harrastus sujuu Helsingin Ju-jutsuklubilla ja mista ju-jutsussa on BAFTA 2015: Yleisosta heitettiin CD-levy punaiselle matolla. Tampereen Ju-Jutsukoulu on myos Euroopassa karkitason BJJ-, lukkopainipainiseura. Seura on menestynyt hyvin SM-, EM - ja MM-tasolla niin.