Hae tästä blogista

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Verhoilun ja sisustuksen perustutkinto

Aikuiskoulutukset, Sisustusala - Aikuis-koulutus. fi. Ja sisustusalan perustutkinto - OSAO. Loimaan ammatti - ja aikuisopisto - Sisustaja.


Lataa verhoilu ja sisustusalan perustutkinto - Keuda. Sisustaminen - TAKK.


Aikuiskoulutukset, Sisustusala. MuotoiluKasityo Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto, verhoilija, Nurmijarvi, TTS Tyotehoseura ·. Vihersisustajan. Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinnon suorittaneen on osattava soveltaa oppimiaan toteutuksen tarpeet verhoilu-, maalaus - ja rakennussisatoiden seka. Nuori SisustajaVerhoilu - ja sisustusalan perustutkinto, sisustaja, 07.04.2015 31.03.2016 Lue sisustusrakentaja Reijo Maattasen kommentit sisustusalan.


Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto Oppisopimus - koulutus, haku


Opetussuunnitelman tutkintokohtainen osa. Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto. Rehtorin hyvaksyma Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinnon opetussuun-. Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto. SISUSTAJA. Sisustuksen osaamisala. Sisustaja on ammattilainen, joka osallistuu laaja-alaisesti sisustusalan tyotehtaviin.


Ammatillisen perustutkinnon nayttaminen - 5.8.pdf


Henriicca. s: Verhoilun - ja sisustusalan perustutkinto, Sisustaja. Yrittajanpaivan-tapahtumien-aikataulut-ja-yhteystiedot. 4 Syyskuu 2014 Sosiaali - ja terveysalan perustutkinto, lahihoitaja Hotelli - ravintola ja cateringalan perustutkinto Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto.

TTS Puu ja sisustus, Facebook. Esittely - Lybeckerin kasi - ja taideteollisuusopisto.


Opetusministerion asetus ammatillisista perustutkinnoista - Finlex.


Huonekaluverhoilija - Ammattinetti - Ammatit


Kulttuurialan oppilaitoksessamme voi suorittaa nelja eri perustutkintoa: Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto puolestaan painottuu sisustuksien toteutukseen. 20 Toukokuu 2011 Verhoilun - ja sisustusalan perustutkinto, Sisustaja. Ajattelin selventaa tuota sisustaja kasitysta hieman, ja kertoa mita sisustajan ammatti. Asetuksen voimaan tullessa voimassa olleita ammatillisista perustutkinnoista annettuja opetusministerion maarayksia Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto