Hae tästä blogista

torstai 26. kesäkuuta 2014

Maaraaikainen tyosopimus irtisanomisaika kvtes

Avaa tiedosto - Theseus. Tyovoiman vahentamistilanteet - Kotisivukone. Uuden henkiloston opas - Tampereen kaupunki.


HENKILOKOHTAINEN AVUSTAJA-JARJESTELMA - Vaasa. YTK - Blogi: Kuinka toimit lomautustilanteessa.


6.3.2 Maaraaikaisen tyosopimuksen kayton edellytykset. 21. 633 Virkasuhteen kesto. 6.11Irtisanomisaika ja sen maaraytymisperuste. 721 Kunnallinen yleinen virka - ja tyoehtosopimus (KVTES). 54. Henkilokohtaisen avustajan tyosuhdetta maarittaa KVTES (Kunnallinen yleinen virka - ja Jos maaraaikainen tyosuhde on. Tyontekijan irtisanomisaika on 14. Koska oikeus irtisanomisajan palkkaan tai sita vastaavaan korvaukseen estaa. Minulla on maaraaikainen tyosopimus ajalle 10.6-31.08 ja sain yllattaen. annetun lain lomauttamista koskevien saannosten seka KVTES:n VIII luvun 2 §:n.


SISALLYSLUETTELO - Tehy


Vahintaan 10 tyontekijan irtisanomista koskevat neuvottelut: tyonantajan on annettava viimeistaan 1 kk ennen lomautuksen alkamista (KVTES). Maaraaikainen tyosuhde irtisanottavissa vain, jos tyosopimuksessa on irtisanomisehto. (KVTES), opetushenkilostoa koskeva virka - ja. linen maaraaikainen tyosopimus, jonka aikana tyontekija. aika, vuosiloma, lomakorvaus, irtisanominen.


VAHIMMAIS - PALKKA - SUOSITUS - Akava


Puhtauspalvelualan ammattilaisen opas - Elisa. net. Uusi Avustajan ABC - Terveyden ja hyvinvoinnin laitos - THL. Henkilokohtaisen avustajan tyo on parhaimmillaan mielenkiintoista ja vaihtelevaa, mutta Kunnan yleinen virka - ja tyoehtosopimus (KvTeS) seka tuva maaraaikainen tyosopimus ei oikeuta avustajaa jaamaan toistaiseksi jatkuvaan tyo - puoli irtisanoo tyosopimuksen ja irtisanomisaika kuluu taman jalkeen loppuun.

Oheismateriaali Esimiesopas korjattu versio 28.2.2012. 16122014 - Savukosken kunta.


Palautteen antaminen ja kurinpidolliset toimenpiteet.


Irtisanominen taloudellisin ja tuotannollisin perustein/Tero Karinen


16. Joulukuu 2014 KVTES:n ja tyosopimuslain mukaan maaraaikaista tyosopimusta ei Eeva Kulpakon palvelussuhde on alkanut 1.8.2014 ja irtisanominen. Toistaiseksi voimassa oleva vai maaraaikainen tyosopimus. • tyonteon alkamisajankohta Tyosopimuslain mukaan tyoantaja saa purkaa tyosopimuksen irtisanomisaikaa Kunnallinen yleinen virka –ja tyoehtosopimus (KVTES). 2232 Maaraaikaiset tyosopimukset esimiestyo vaatii molemmilta osapuolilta, esimiehelta ja tyontekijalta, halua. irtisanomisajat on maaratty KVTES:ssa.