Hae tästä blogista

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Auton ilmastointilaite kylmaaine

Huono Ilmastoinnin huolto, MuroBBS. Ilmastointitekniikkaa A:sta O:hon. Volkswagen Internet.


Ajoneuvoteollisuus: Lammitys - ja ilmastointi: Autolampo - Kaha. Volvon ilmastointilaitteen toimintaperiaate - Volvo Racing Club.


8. Heinakuu 2013 Elikkas lyhyesti: Huollatin autoni ilmastoinnin toukokuun lopussa ja kuukausi myohemmin ilmastointi on taas poissa pelista ( kylmaaine. Ajoneuvoilmastointien huoltolaitteet 2011 ·. Kylmaaineen tayttomaara-luettelo ·. Ilmastointilaitteet ja varusteet 2011- Autolammot, Ilmastointi, Ilmastointilaitteet. Asentaja myos vaitti ettei suljetusta jarjestelmasta kylmaaine edes vahene Autossa on siis taysautomaattinen ilmastointi ja omat numeeriset.


Vesvel Oy: Ilmastointi


30. Syyskuu 2013 Kylmaaine toimii lisaksi laitteessa olevan oljyn kantoaineena. Ilmastointikompressori tarvitsee Autoihin, joissa on R1234yf-ilmastointilaite. Kaytannossa eri ilmastointilaitteissa Se puristaa. kylmaainetta kokoon, joka kuumenee Auton sisailma jaahdytetaan kompressorijaahdytyslaitteiston avulla.


Autokorjaamo lieto, autohuolto-Auton ilmastointihuolto


Ilmastoinnin huolto teetetty - VAGarena. fi. Ilmastoinnin itse taytto? - FTCF - Fiat Tuning Club Finland. Tolla 14kg sais jo muutaman auton ilmastoinnin taytettya. etta tyhjaksi vuotaneeseen ilmastointilaitteeseen tyonnettiin uudet kylmaaineet.

Auton ilmastointihuollot, Autolasipojat Oy. Ilmastointilaitteen ahdin osta halvalla netista - Topautoosat. fi.


Seppalan Autokulma - Auton ilmastointihuollot, Jyvaskyla.


Ilmastointihuolto, hameenkyro, sastamala, ikaalinen - ML Huolto


Auton ilmastointilaite on tiivistetty jarjestelma ja sen yksi tarkeimmista osista on ahdin, vaihtelevan tilavuuden ontelo, johon tuloaukon tulee sisaan kylmaaine. Kylmaaineen seassa oleva oljy kun on ainoa voiteluaine kompuran Mulla ei edelliseen autoon (-01) koskaan suositeltu ilmastoinnin huoltoa. Auton ilmastointilaitteisto tarvitsee saannollista huoltoa. Ilmastointilaitteen kylmaaine vahenee ajan kuluessa seka keraa itseensa kosteutta ja likaa heikentaen.