Hae tästä blogista

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Aidan rakentamiseen lupa

Aidan rakentamisesta ja naapurin lupa - Google Groups. Luvan hakeminen - Hyvinkaan kaupunki. Turun kaupungin rakennusjarjestys - Turku.


Rakennusjarjestys - Kirkkonummi. Lupa-asiat - Laitila.


Aikoinaan Stadissaa oli maarays, etta jos ait aon yli 60 cm korkea, saa sen rakentaa omalle tontille, jos etaisyys rajasta on vahintaan aidan korkeus. Esim 2 m. 17 Syyskuu 2008 Lupa - ja valvontajaosto hyvaksyy rakentamisen ohjaamiseksi laaditut. Aidan tulee materiaaleiltaan, korkeudeltaan ja muulta ulkoasultaan. Rakentamisen lupamenettely erilaisten rakennelmien rakentamiseen kuten aidan rakentamiseen, aidan korkeus yli 1200 mm asemakaava-alueella.


Lappeenranta - Lappeenrannan kaupungin rakennusjarjestys


Lupaa tai ilmoitusta ei tarvita Lupa on haettava esim. kaatamiseen toimenpidekielto - ja kaava-alueilla. kiintean aidan rakentamiseen asemakaavaalueilla. Pilaantuneen maaperan huomioon ottaminen rakentamisessa. 11 §. Asemakaava-alueella aidan rakentaminen tontin rajalle edellyttaa lupaa. Muun aidan.


Vihti - Rakennusjarjestys


Seija ja tauno parviaisen oikaisuvaatimus rakennustarkastajan. Toimenpidelupa - Nokian kaupunki. Toimenpidelupa tarvitaan sellaisen rakennelman tai laitoksen, jota ei ole kaava-alueella yli 1,2 m korkean aidan rakentaminen. asuinhuoneistojen tai.

ROVANIEMEN KAUPUNGIN - Rovaniemi. Rakennusjarjestys, Mikkeli.


Lupatyypit - Akaa.


Puuaidan rakentaminen


TOIMENPITEIDEN LUVAN - TAI ILMOITUKSENVARAISUUS. Maankaytto - ja rakennuslain. katusivulla aidan rakentaminen edellyttaa aina vahintaan ilmoitusta. 25 Helmikuu 2014 Tauno ja Seija Parviaiselle on 30.10.2013 myonnetty toimenpidelupa 2013-371 § 430 aidan rakentamiseen. Lupa on myonnetty ehdollisena. Rakennuslupa on oltava lahes kaikessa rakentamisessa. tavanomaiset lautaaidat eivat vaadi lupaa). mainoslaitteiden asentamiseen. rakennuksen julkisivun.