Hae tästä blogista

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Suihku veneeseen

Korpostrom - Venelehti. fi. Vierasvenesatamat - Lappeenrannan satamat. AaNisen tie - Google-teoshaun tulos.


Vierasvenepaikat: Porvoo. Vene, Elamysvesilla. fi, FUN53, Tampere, Laukontori.


TROLLO 44 TRAWLERVene valmistettu Corten A teraksesta. vacuum wc+ septi ja imu, (myos macerator pumpulla), suihku wc/uimataso, lamminvesi, sahk. Vene on katsastettu ja rekisteroity vuokravenekayttoon. Veneessa on 2 suihkulla ja WC:lla varustettua hyttia jotka tarjoavat mukavasti makuutilat yhteensa.


Ohjeita ja vinkkeja purjehduslomalle, OnSail-purjehdusmatkat


Jos viikon jalkeen yli jaaneet tavarat jattaa veneeseen, veneen siivoajat vievat. Suihku pyritaan ottamaan ennen satamaa, koska saippuan ja shampoon. Kylkikiinnitystilaa isommille veneille on 66 metria. Hintaan sisaltyy laiturilla olevan vesi - ja sahkopisteen kaytto seka sosiaalitilan kaikki palvelut: suihku, wc.


Loma Hossa - majoitus


Heinolan kaupunki - Venepalvelu. Re: Re: Re: Re: Hobby 495:n suihku - Matkailuvaunut ja vetoautot. 15 Maaliskuu 2008 Vaimo ihastui siihen ikihyviksi olihan siina jopa suihku. vaunuun ja 22l:n veneen lamminvesivaraajan jota voi lammittaa verkkovirran (850w).

Veneen tiedot ja kuvat - Osakevene Oy. Sataman palvelut - Nagu Hamn.


Kotisatama, Naantalin vierasvenesatama.


Savonlinnan Seudun Matkailu - Vierassatamat -


Venepaikan. WC:n, suihkun ja saunan. Sahkon ja veden. Septitankin on huoltorakennuksen takana. Veneiden septictankkien tyhjennys: laiturilla on. Kylpylan uimarannalla suihku - ja wc-tilat, kioski seka ilmainen vesiliukumaki. Heinolan Pursiseura ry:n veneenlaskupaikka, laiturit ja veneiden sailytyspaikat. 200 Veneelle. Naantalin vanhan Suihku avoinna joka paiva 16.6.-2.8. sauna avoinna avoinna 24/7. Sauna ja suihkut sijaitsevat Naantalin Matkailun talossa