Hae tästä blogista

keskiviikko 24. elokuuta 2016

Vuokra asunto jokiranta turku

Kehukaa mulle Turkua opiskelijakaupunkina, Demi. fi. Turun alue, Turun Asuntohankinta Oy. Vuokraehdot - Kohdesivu.


Kerrostalo kaksio 2h+kk+r Keskusta-Lansi Turku - Skv. Haluatko asua laivassa Turun jokirannassa hytti myytavana - MTV. fi.


2. Huhtikuu 2013 Turku amk ja sairaanhoitajaopinnot, onko jollakulla nimenomaan tasta kokemusta. Mut keskusta-alue ja jokiranta on kivat, muuten on itellani. Jos kerroskeittiollisten itsariyksioiden vuokra ei ole kohonnut, niin niita saa viela 250 Netissa nakyi etta siella olis vapaana joku asunto, mut sivuilla luki ettei. Tama asunto on myytavana/vuokrattavana SKV Kiinteistonvalityksen kautta. Turun keskustan palvelut aivan vieressa ja jokirannan vehreyteen vain. 17 Syyskuu 2013 Turun jokirannassa sijaitsevasta museo - ja hotellilaiva Boresta Minulle hytti paatyi noin pari vuotta sitten ja se oli tarkoitus laittaa vuokrakayttoon. kyselyita ja sosiaalisessa mediassa miniasunto on herattanyt kiinnostusta.


Vuokrataan kerrostalo 2 h, k, s, p 50 m Laivurinkatu 2, Turku (Martti


Tama asunto sijaitsee aivan Turun keskustassa. Asunnoissa on kalustus, sangyt, sohva, poyta tuolit ja Taulu-TV. Liinavaatteet sisaltyvat vuokraan. Keittiossa on. Vapautuva koti jokirannan laheisyydessa. Vakuus 350 e (vuokra-aika vah. 1 vuosi Realia Asuntovuokraus p.050-3730 586turku. vuokraus@realia. fi.


Mokki: HANKASALMI, JOKIRANTA, 7118 - Lomarengas


As Oy Turun Sataman Tahti - Uudet asunnot - Lemminkainen. OPKK - Kiinteistonvalitys - Asunto - ja kohdehaku - Asunnot - Turku. 3 Metria korkeat huoneet, joista osasta upeat nakoalat jokirantaan, aina taidemuseolle asti. Huoneiston keittio ja kylpyhuone on uusittu. Yhtio on peruskorjattu.

Talla ja toisella puolella Turkua, Nopsa. Lokinkatu 3, Keskusta, Turku - VVO.


Taloforum. fi • katso viestiketjua - Turun kaupunkikuva ja sen kehitys.


60-005 Lapin jokiranta, Rauman kaupunki


Takaisin asuntohakuun. Map Data Tutustu Lumon uuden ajan vuokraasumiseen ja asumisen palveluihin tasta. Hyva sijainti jokirannassa lahella palveluja. Turun Sataman Tahti on seitsemankerroksinen vapaarahoitteinen asuintalo, johon tulee 35 asuntoa, kooltaan 33,0-147,0 m2. Talon ja joen valista kiemurtelee. Suberb kirjoitti: Aitini kavi kuumailmapallolennolla Turun ylla ja sai tilaisuuden. tassa ovat elakevakuutuslaitosten vuokra-asuntoja, mutta varma en ole Tietty toteutus oli noissa jokirannan taloissa suht alkeellinen ja tehty.