Hae tästä blogista

torstai 9. kesäkuuta 2016

Vuokrataan kesamokki pirkanmaalta

Kalliokumpu – Vuokramokki 30 km Tampereelta, Tervetuloa. 12 Hengen mokki pirkanmaa - Kalasaalis. com. Mokkivuokrausta ja rakennusurakointia Kangasalla - Martti ja Terhi.


Mokkivuokraus, majoituspalvelut, LEMPAALA - Mikkolan Lomamokit. Mokkivuokraus Kapylinna, Sastamalan & Punkalaitumen seudun.


Kalliokumpu on Pirkanmaalla Tampereen lahistolla kauniissa kyrosjarven maisemissa sijaitseva vuokramokki. Pihalta ja glillauspaikalta on komeat nakymat. Vuoteissa on valmiina patjat, peitot ja tyynyt. Liinavaatteet saa vuokrata lisamaksusta. Wc-paperit ja astianpesuaineet eivat sisally mokin vuokraan. Veloitamme. Viihtyisa ja tunnelmallinen rantamokki seka sauna sijaitsevat puhtaan ja rauhallisen Kivijarven rannalla Pirkanmaalla Sastamalassa (entinen Aetsa). Kohde.


Mokki: SPAL


Yla, tuuhosen luomutila - ruovesi vuokramokki yla, tuuhosen luomutila 20 + 8 henkea, varaa mokki tasta vanha talonpoikainen sukutila, joka on nyt toimiva. Etusivu ·. Mokkivuokraus Mokkivuokrausta ja rakennusurakointia Kangasalla Tilamme sijaitsee Pirkanmaalla Kangasalan ja Valkeakosken valissa.


Mokit Tampere, Vuokramokit


Ylojarvi, Viljakkala mokkimajoitusta Haverin Lomakylassa - Elisa. net. Vuokrattavana omakotitalo - Nettiasunto. Nyt vuokrattavana 17 omakotitalo ilmoitusta. 17 ilmoitusta. 1.17 esilla. 1/1 sivua. Hakuehdot: Vuokrataan, Omakotitalo. Kaikki. Valittaja ·. Yksityinen ·. 24h uudet.

Tontit vapaa-ajan asumiseen Metsahallitukselta, Laatumaa. Vuokramokki, Vuokramokit, Mokin vuokraus, Mokki vuokralle.


Vuokrataan kesamokki pirkanmaalta

VisitTampere, Mokkilomalle Pirkanmaalle.


PJY: mokkivuokrausehdot - Pirkanmaan Journalistit ry


Vuokrataan ainoastaan viikon jaksoissa ja vaihtopaivana perjantai. Vuokramokit, Mokin vuokraus, Mokki vuokralle, Lomamokki, Tampere, Pirkanmaa. Rannalla on myos leikkipuistovalineita ja rantalenttiskentta. Viljakkalan Tenniskentta Oy:n tenniskenttaan vuoroja voi vuokrata Kulta Casinolta. Jos taas haaveissa on piileskella hetki viela kauempana sivistyksesta, siihenkin loytyy mahdollisuuksia seudun mokkivalikoimasta - voit jopa vuokrata tuvan tai.