Hae tästä blogista

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Asuntoja vuokrattavana vantaa

Etuovi. com - Vantaa - Myytavat asunnot. Asuntojenvuokrat. fi. Asunnonvuokraus. com: Vuokra-asunnot ja vuokralaiset kaikkialta.


Hae vuokra-asuntoa I Nuorisosaatio - Nuorisosaatio. Asuntovuokraus - Kiinteistot - Varma.


Myytavat loma-asunnot Vantaa. Nayta kohteet. Vuokraovi. com ·. Toimitilat Kauppalehti ·. Etusivu ·. Hae Haulla loytyi 2 072 myytavaa asuntoa alueelta Vantaa. Nuorisoasuntojen sijainnit: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava, Jarvenpaa, Nummela, Nuorisosaation asunnot ovat paaosin yksioita ja kaksioita. Asuntovuokraus. Varma omistaa noin 4 000 vuokra-asuntoa, joista 65 % sijaitsee paakaupunkiseudulla. Kaikkiaan Varma omistaa vuokra-asuntoja yhdeksalla.


Vantaa - Hakutulokset


Palvelu tarjoaa hinta - ja laatutietoa Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Oulun, Esitettavia tietoja ovat kaupunginosa, huoneistotyyppi, pinta-ala, vuokra (€) viidennessa kerroksessa tai sita korkeammalla sijaitsevat asunnot naytetaan. Vuokra-asunnot ja vuokralaiset nopeasti ja tehokkaasti. Kaikille ilmainen maanlaajuinen palvelu.


HS: Suomen kallein vuokra-asunto maksaa yli 20 000 kuussa - Iltalehti


Asunto Oy Vantaan Peikonkivi – YIT Koti. Leinela. Keharadan myota Vantaalle syntyy tulevien vuosien aikana uusia asuin - ja rivija paritaloja. Valittavana on omistusasuntoja, asumisoikeusasuntoja ja vuokra-.

Vantaan asunto-ohjelma 2009 - Ymparisto. Elakekassa2010 - Vuokrattavat asunnot.


Skanska rakentaa vuokra-asuntoja Ilmariselle Vantaan Pakkalaan.


Vuokralaiset VKL ry, Mista asunto


Valion Elakekassa on luotettava ja turvallinen vuokranantaja. Omistamme noin 440 laadukasta asuinhuoneistoa Helsingissa, Espoossa ja Vantaalla. Suurimmat. Katso lisaa www. yitkoti. fi/kohtuuhintainen. Tutustu materiaaliin ja ota yhteys YIT Asuntomyyntiin! Asunto Oy Vantaan Peikonkivi rakennetaan vuokratontille. Skanska suunnittelee ja rakentaa asuinkerrostalon Ilmariselle Vantaan Pakkalaan. Nelikerroksiseen rakennukseen tulee 56 vuokra-asuntoa, joiden koko.