Hae tästä blogista

torstai 11. kesäkuuta 2015

Leikattu narttukissa

Miksi leikattu kissa kusee sankyyn - Kaksplus. Haiseeko leikattu narttukissa nartulle - Sana vapaa - Keskustelu. Kodittomat kissat - Kodittomat elaimetRekku Rescue ry.


Merkkaileva tyttokissa, Dr. Mouse. Kissanomistajan opas - Suomen Kissaliitto.


Alkaa hermo menna. Mita muutoksia kissan elamaan on tullutJokuhan ton niinku laukasee tollasen toiminnan. Onko petivaatteita pesty. Minulla on noin kolmevuotias leikattu tyttokissa. Emo ollut norjalainen metsakissa isasta ei tietoa. Ongelmana on pennusta lahtien ollut pissailu sopimattomiin. Kitten Sterilised, tarpeellinen uutuus leikatuille kissanpennuille. jasenille viisi kertaa vuodessa ilmestyvaa Kissa - lehtea. Leikattu kissa on paasaan-.


Selaa ilmoituksia, Lemmikki kateissa Karkurit. fi


Siis tarkoitan sita, etta erittaako naaraskissa viela kolleja houkuttelevia tuoksuja Ymmarsittekohan. Leikattu uros, Oulussa. 31.1.2015 Ruttu etsii edelleen sita ikiomaa kotia, jossa saisi viettaa elakepaiviaan. Tallikissana Ruttu ei enaa halua jatkaa. 4.2.2014.


Kissa pissailee vaariin paikkoihin – mita voin tehda - AVA


Oletko nahnyt heita - Vaasan kissatalo. Narttukissan juoksu - Petsie. Kissa on syyta leikata heti pikimmiten kun se on sukukypsa. Kissojen juoksusta en oikein tieda, koska siita on aikaa ku meidan Sannalla se eka.

Pelastetaankissat24.com - ALA OTA KISSAA!. Kissa, Faunatar.


Nuori leikattu narttukissa - Hollilla.


Suihkauttelu ja virtsaaminen sisalle - Hill;s


Vanha myytti ”kissa kiintyy paikkaan, ei ihmiseen” on vaara ja perustuu Leikattu kissa on paljon rauhallisempi kun hormonit eivat vie kissan ajatuksia ihan. 5 Tammikuu 2015 Kissa on musta, rinnassa muutama valkoinen karva, keltaiset silmat, Helmi on otettu kissatalolta ja n. vuoden vanha leikattu narttukissa. 16 Joulukuu 2014 Kotia etsii 2,5v. leikattu narttu kissa. Kissa onihmisystavalilinen ja tykkaa todella paljon tullasyliin ja rapsutuksista. Kissa on sisakissa. Tottunut.