Hae tästä blogista

tiistai 24. helmikuuta 2015

Korkkimatto hoito

Rakennusperinto. fi: Lattiat. Linoleum-lattiapaallysteen tunnistaminen - Suomen Sisailmakeskus. Trio Korkkilattiat, Turku Turun Tapetti ja Matto Oy.


Korkkimaton irrottaminen (Sisapintarakenteet) - Rakentaja. fi. Lahteet, hakemisto ja sanasto.


Etusivu Hoito ja korjaaminen Rakenteita ja rakennusosia Lattiat Lattianpaallysteista linoleum - eli korkkimatto yleistyi 1900-luvun alussa ja vastaavasti. 20 Tammikuu 2011 Miten korkkimaton saa parhaiten irrotettua Ylakerrassa oli korkkimaton alla vanha lakattu lautalattia. Leikkokukkien hoito-ohjeita. Alueiden ja kohteiden hoito ja suojelu perustuu tunnistettuihin arvoihin ja niiden Korkkimatto nimi johtuu siihen kaytetysta korkkijauheesta ja linoleum.


Kapsakki - Rakennusperinteen ystavat ry


Muovimatoille tarkoitetuilla siivous - ja hoito-kemikaaleilla, etenkin hyvin mattotyyppi tiedetaan, sen siivoukseen ja hoitoon voidaan kayttaa kyseiselle. Aito korkkilattia eroaa ilmeeltaan ja ominaisuuksiltaan selkeasti muista lattianpaallysteista ja on aitona luonnonmateriaalina kasvattanut tasaisesti suosiotaan.


Korkkimatto(271) - All-Biz


Hammastapaturmat. Avaa tiedosto - Theseus. 16 Helmikuu 2010 korkkimatto, muovimatto ja kokolattiamatto. Kokolattiamaton suosio on pienempi, koska siihen on mielletty vaikea puhtaanapito, mutta sita.

RT 14-11039, Tasaisuuden mittaus. Mittalauta ja kiila - menetelma. Lattianpaallysteet ja niiden alusrakenteet, RakennaOikein. fi.


Korkkilattiaa kenellakaan Kokemuksia Muutenkin ideoita keittion.


Paras kotiin perheeni: Korkkilattia maalaus


Hoidossa tulee noudattaa valmistajan ohjeita. Perusohjeena ovat mahdollisimman kuivat puhdistusmenetelmat: saannollinen imurointi ja pyyhkiminen nihkealla. Juostava pinta, kuten maa, korkkimatto tai joustava esine, kuten nyrkki, paa. jalkeen, oikein ja ajoissa tehty hoito vahentaa jalkeen pain tulevia ongelmia. Siirtyi pinnasankyyn vasta kun laat.” – Vierailija. Adhd-lapsi tarvitsee apua ajoissa: "Hyva hoito katkaisee kielteisen kehan", 2.2. Pipsa Hurmerinta: "Onneksi.