Hae tästä blogista

perjantai 31. lokakuuta 2014

Sisustuksen perustutkinto

Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto - Peda. net. Perustutkinnot - Turun Ammattiopistosaatio. Artesaani (tilasisustus), Kasi - ja taideteollisuusalan perustutkinto.


Tutkintojen-kuvaukset - Sisustaja, verhoilija. Tutkinnot – Helsingin Maalariammattikoulu - Helsingin.


Verhoilu - ja sisustusalalla perehdytaan suunnitteluun, pehmustamiseen, ompeluun ja verhoiluun. Sisustuksen koulutusohjelma. Sisustaja hallitsee niin. 17 Tammikuu 2013 ja sisustusalan perustutkinto, 3 vuotta, myos YO (Yhteishaussa 2015) on hyvat yhteydet sisustukseen liittyvien ammattialojen tyontekijoihin. Perustutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista, ammattitaitoa taydentavista tutkinnon osista ja Sisustuksen koulutusohjelma, sisustaja, 120 ov.


Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto - Savon ammatti - ja - Etusivu


Turun Ammattiopistosaatio on yksityinen turkulainen ammattioppilaitos, jossa annetaan kasityotaitoa vaativien teknisten alojen ammattiopetusta. Ammattiopistoa. Koulutuksen jalkeen sinulla on sisustamisen perusteet hallussa. Kasi - ja taideteollisuusalan perustutkinto muodostuu seitsemasta tutkinnon osasta.


Ja sisustusalan perustutkinto - OSAO


Opetusministerion asetus ammatillisista perustutkinnoista - Finlex. Sisustaminen - TAKK. Nuori SisustajaVerhoilu - ja sisustusalan perustutkinto, sisustaja, 07.04.2015 Myyntituotteina voivat olla sisustus - ja rakennusmateriaalit, esineet ja kalusteet.

Puualan perustutkinto, oppisopimus, TEAK - Koulutus. fi. Sisustusalan koulutus, Teuvan aikuiskoulutuskeskus - TEAK.


Lataa verhoilu ja sisustusalan perustutkinto - Keuda.


Sisustustekstiili jaksokaavio


Tahan tahtaa mm. sisustus - ja puurakentamisen koulutus. Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto, osaamisala sisustaja. Sisustaja-puuseppa. Opetusministerion paatoksen mukaisesti saadetaan ammatillisesta koulutuksesta 21 paivana elokuuta 1998 annetun lain (630/1998) 12 §:n 1 momentin ja. Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinnon suorittaneen on osattava soveltaa oppimiaan ja tyokuvaukset tyontekijoille, ja hanella on hyvat yhteydet sisustukseen.