Hae tästä blogista

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Iphone 4 purkaminen

Best-588 Puhelin Electronic purkaa tyokalut iPhone45 - USD $ 3.99. Ultrasn0w vapauttaa iPhone 4:n operaattorilukosta - MobiiliBlogi. Nyt onnistuu iPhonen paasykoodin kiertokin: Applen iOS 6.1 taynna.


Paasykoodi vaarin iPhonessa, miten saan puhelimen auki, Demi. fi. Nain annat ensiapua kastuneelle puhelimelle - Ohje - MPC. fi.


Best-588 Puhelin Electronic purkaa tyokalut iPhone45 myynnissa kohtuulliseen hintaan ostaa halvalla Best-588 Puhelin Electronic purkaa tyokalut iPhone45. 24 Kesakuu 2013 Siis laitoin sen koodin vaarin, ja nyt lukee vain etta "iPhone on pois. Laitoin sen ihan varmasti oikein, mutta silti tuli vaan toi "iPhone on. 3 Syyskuu 2012 Purkaminen osiin olisi maalaisjarjella ajateltuna paras ratkaisu. Ala anna halvan hinnan houkutella: iPhone 4 ei ole turvallinen kayttaa.


Sonera purkaa edelleen iPhone 4 - jonoa, Taloussanomat


4. Elokuu 2010 Olisiko hienoa kayttaa iPhone 4:aa kaikkien operaattoreiden SIM-korteilla Tahan asti se ei ole ollut mahdollista, ellei ole hankkinut ulkomailta. 13 Helmikuu 2013 Aiemmin iOS 6.1:n osalta paljastui verkko-ongelmia iPhone 4S:ssa, jotka olivat Lisalaitteet testissa #4: taydelliset lisavarusteet urheilijan ja.


Sonera kaansi kelkkansa, iPhonen operaattorilukko puretaan


ALypuhelimen voi korjata myos itse - omalla vastuulla - Yle. IOS5 Jailbreak – Vinkkeja ja virittelyohjeita, RaivoGalleria. IOS5:lla varustettuun iPhone:n (3GS ja 4 muttei viela 4S) voidaan tehda ns. Lahdetaan purkamaan jailbreikkaamista ensin olettamuksesta, etta luurissa on jo.

IPhone toimimaan Saunalahden kortilla - Palsta. Raimo Saarela - Sonera ei avaa lukituksia iPhone kytkysta.


Iphone 4 lasin korjaus - Foorumi - Pingstate nro. 3.


Iphone-kayttajalle muutto ulkomaille maksaa 300 euroa ylimaaraista


Sonera ei avaa lukituksia iPhone kytkysta vapautuneista puhelimista, vaikka on luvannut julkisesti niin tehda 6. maaliskuuta 2012 kello 4:52. Poista. 23 Huhtikuu 2013 iPhone 5:een puolestaan vaikkapa kotipainikkeen. iPad 2, 3, 4 ja mini saavat iFixitilta kaikki vain kakkosen, koska on hyvin todennakoista, etta naytto Minissa on viela piilotettuja ruuveja purkamista hankaloittamassa. FoorumiUusimmat keskustelutIphone 4 lasin korjaus iPhone 4sessa on tosin vahan enemman haastetta kun pitaa purkaa koko luuri etta paasee etulasiin.